Abban az esetben ha a 8. Héten elhal a magzat lehetséges e hogy a 12 hetes ultrahangig ez nem derül ki, viszont minden terhességi tünet megvan és látszik a méh növekedése is?
Figyelt kérdés
2022. dec. 6. 21:13
1/6 anonim válasza:
Simán, ha nincs vérzés… de jellemzően valami elindul azért.
2/6 anonim válasza:
( a méh nem növekszik ebben az időben igazan érezhetően.. vagyis 2 terhesség alatt nem éreztem..)
4/6 anonim válasza:
Nekem 8 hetesen volt az első ultrahang es 6 hetesnek feleltem meg. Sajnos muvi befejezes kellett. Majd 11. Heten volt a mutet... az kb 4 het volt osszesen hogy nem elo magzat volt bennem es minden terhessegi tunetet produkaltam.
Sajnos elo fordul.
Ha az első uh rendben volt akkor ne aggodj. Nem tesz jot.
5/6 anonim válasza:
Igen. A terhességi tüneteket a HCG okozza, ami hetekig ürül. A méh növekedése értelmezhetetlen, ilyen korán még semmi sem látszik kívülről, has sincs, a méh meg aztán végképp nem mérhető, csak UH-al, ott viszont látszódna, hogy nincs szívhang.
6/6 anonim válasza:
Igen… és az is lehetséges, ami nálam volt, hogy semmi tüneted nincs egyáltalán mègis teljesen rendben, szépen fejlődik a baba.
Ne olvass rémtörténeteket és inkább kapcsold ki a netet. Hidd el ha olvasgatsz mindig találsz majd valamit ami félelmet kelthet benned pedig lehet semmi baj nincs. Ne stresszeld se magad se a babát feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!