Így vajon elvégzik a műtétet?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Holnap műtenek, missed ab lesz, és tegnap este száraz köhögés jelentkezett nálam. Más panaszom nincs semmi, csak olyan mintha poros lenne a torkom, mintha valami irritalná, és ez száraz köhögésre késztet. Váladék nincs csak nagyon ritkán nagyon minimális. Orrom nem folyik inkább kiszárad az éjszaka folyamán, ami reggelre már fáj is néha olyan száraz. Nem tudom ez a lakásban lévő száraz levegőtől lenne, vagy valami lappang bennem..
Persze holnap jelzem a kórházban is csak érdekelne akit már bármilyen okból műtöttek járt e már így és elvállalták e? Meg ugye ez egy olyan műtét amit nem nagyon tudnak halogatni.
Köszönöm
2022. okt. 17. 11:29
1/4 anonim válasza:
Covid tesztet úgyis csinálnak. Ha negatív, elvégzik
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, azt tudom, mondták hogy csinálnak előtte, csak az altatás miatt kérdeztem hogy nem e okoz problémát ha kapar a torkom, köhögnöm kell, persze gondolom altatás alatt ez úgyse következik be, csak félek nehogy gondot okozzon.
2022. okt. 17. 13:06
3/4 anonim válasza:
Szia! Megcsinálták? Én teljesen így vagyok most, engem hétfőn műtenének, de éjjel óta néha néha köhögök és ugyanaz az érzés mint amit leírtál
4/4 A kérdező kommentje:
Szia. Igen, elvégezték halistennek. Covid tesztet csináltak alapból, de az negatív lett így nem volt akadálya a műtétnek. Nem tudom nálad hogy lesz, de képzeld nálam műtét után teljesen elmúlt, én úgy gondolom már a stressz hozta ki belőlem a tüneteket.
2022. okt. 22. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!