Ha programozott császár előtt megbetegedik valaki (nátha, torokgyuszi), elvégzik a műtétet?
Sziasztok! A műtétre kiírt napom előtt 1 héttel elkaptam a fiamtól a torokgyulladását, nátháját. Eddig nem volt lázam, de félek kitör rajtam és nem jövök helyre teljesen pár nap alatt! Akkor nem műtenek, ugye?
Írnátok valami jó módszert, hogy hamar-gyorjan felépüljek????
Köszönöm a válaszokat!
Ha nincs lázad, akkor szerintem nem halasztják el emiatt. Ha láz van, az ugye már komolyabb, akkor tuti várnak 1-2 napot.
Nekem is programozott császárom lesz június elején :)
Gyógyulj meg és könnyű szülést! :)
Szia!
Nekem is programozott császárom volt, 13 hete született meg a kisbabám. Rettenetesen náthás voltam, de megcsinálták a császárt, pedig előző nap találkoztam az orvossal, és látta, hogy beteg vagyok, de nem problémázott rajta. Azt mondták, hogy a babám nem kaphatja el (nem is kapta), de hogy a többi anyukát ne fertőzzem kaptam maszkot, míg bent voltunk a kórházba.
Sok boldogságot kívánok Neked előre is a babucidhoz!
Még itt a finis előtt fogadj el egy jó tanácsot: most még pihenj amennyit csak tudsz, mert ha megszületik a baba annyi energiára lesz szükséged, mint még soha! Hidd el...
Megint a 11.38-as vagyok. Megszületett már a baba? Jól vagytok?
Hogyan viselted a császárt? Nekem még van 1 bő hónapom a császárig, de eléggé félős vagyok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!