Középidős vetélés után hogyan alakult a következő terhességetek?
24.heten indult be a szules. Nem derult ki,hogy mi volt az ok, bar elotte nagyon felfaztam, hetekbe teltek mire jobb lett es hiaba mentem az orvoshoz, nem vett komolyan.
Most 11 honapos a kislanyom, eltelt azota par ev,de igy is a 24.hetig azon aggodtam,hogy legalabb azt a napot lepjem tul, aztan megegyet es igy tovabb. Nem tudtam kielvezni a terhesseget, igazabol ugy alltam hozza hogy ugyanez lesz,mert feltem az ujabb fajdalomtol, nem is hittem el hogy en kepes vagyok kihordani egy terhesseget, pedig sikerult! 😀
Nekem annyi segitett,hogy maganba jartam es az orvosom jobban figyelt ram, ennel tobbet nem tudtam tenni.
Tudom,hogy rosszul erzed magad, en mindig azt kaptam,hogy majd a kovetkezo karpotolni fog erte, nos nem. Meg csak nem is egynemuek, szamomra ez butasag. De az teny hogy valahogy "tul lettem rajta", itt vagyok es tudok boldog lenni, megha soha nem is felejtem el az elvesztett babam, lelkem egy reszet. De Te is at fogod elni,hogy lesz a lelkednek egy masik resze is,aki egeszsegesen meg fog szuletni,aki boldogga fog tenni es szep eletetek lesz egyutt!
Azert adj idot is magadnak,akar ird ki magadbol, beszelj rola es engedd hogy fajjon, sjanos en probaltam "eldugni" magam elol a tortenteket es nem szembe nezni vele, sokkal rosszabb lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!