Éreztetek haragot a "gyerek" iránt?
Lehet hogy beteg baba lett volna :(
nekem sérült gyerekem van, és sokszor érzem magam úgy, mintha gyerektelen lennék.
Nekem is minden vágyam egy egészséges baba...
Lehet ezután ő érkezik majd hozzád :)
Őszintén sajnálom, és teljesen átérzem! 😞
Igaz vetélésem nem volt, de én is hosszú éveket vártam a babára. Először a körülmények nem voltak adottak, aztán jött a meddőség.
Nekem is az volt minden vágyam, hogy anya lehessek. Semmi nem tudott kárpótolni abban a nehéz időszakban. Viszont! Én soha egy percig nem gondoltam, hogy mégsem kell, vagy hogy elfogadom hogy nem lesz. Képtelen voltam elfogadni, és az örökbefogadás sem volt opció, mert én vérszerinti babát szerettem volna.
És végül hosszas várakozás után megtörtént a csoda! ❤️
Úgyhogy én azt tudom tanácsolni - a szokásos tanáccsal ellentétben - hogy ne engedd el! Ha tényleg ez minden vágyad, akkor küzdj érte! Persze, ne erről szóljon csak az életed, éld meg a jelent is, de közben tegyél meg érte mindent. Ne add fel! Kitartás! 🤞👣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!