6 hetes vagyok és szinte minden nap barnázom kicsit. Ha vetélés miatt barnáznék, akkor egyre erősebb lenne, véreznék és görcsölnék?
Figyelt kérdés
2022. júl. 31. 09:51
1/8 anonim válasza:
Voltál barnázással orvosnál? Megnézték, mitől van? Kapsz progeszteront?
Ez így lehet vetélés is, igen. Ha pedig csak progeszteronhiány miatt barnázol, abból is lehet vetélés, ha sürgősen nem kapsz progeszteront.
2/8 A kérdező kommentje:
Voltam persze, Duphastont kaptam, 2x2-t kell szednem.
2022. júl. 31. 09:58
3/8 anonim válasza:
Hány napja szeded? Mióta tart a barnázás? Sajnos nem túl biztató, ha nem marad abba a barnázás. Mert akkor ezek szerint nem a progeszteron hiányától vérzel (a barnázás is vér).
Hematómát nem látott az orvos? Az lehetne még magyarázat a vetélés mellett.
4/8 anonim válasza:
Én is barnáztam az 5. Héttől, szedtem a 12. Hétig, a barnázás megmaradt
5/8 A kérdező kommentje:
2 hete szedem, akkor még csak egy apró petezsáknak imponáló képletet láttak.
2022. júl. 31. 10:55
7/8 anonim válasza:
Én kb egy bő hétig barnáztam, de nem erősödött, aztán egyik nap elöntött a vér és annyi volt, spontán vetélés.
8/8 anonim válasza:
Megmaradt a terhesség, kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!