Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Mennyi ido utan illik egy...

Mennyi ido utan illik egy ismerosre ra irni miutan 2 nappal a szules utan elvesztette kisbabajat?

Figyelt kérdés

Ketto veteles utan

9honapos terhesseg utan megszuletett a babaja es meghalt.

Nincsenek szavak...

2022. jún. 16. 07:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
70%
egy mondat nem tudom miért ne esne jól neki egy ismerőstől. nekem hasonló szituban jól esett. nem kell csacsogni
2022. jún. 16. 09:21
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mennyire szoros a kapcsolatotok.
2022. jún. 16. 09:26
 13/20 anonim ***** válasza:
86%
tehát ha valaki saját tapasztalat alapján ír hozzászólást, azt le kell pontozni?
2022. jún. 16. 09:47
 14/20 anonim ***** válasza:
71%

"Pedig egy idő után rá kell írni. Pont azért szigetelődnek el az ilyen tragédiát átélt emberek, mert a könyezetük nem tudja kezelni, és mindenki eltűnik mellőlük."

Te miről beszélsz? Azt gondolom, egy ilyen helyzetben a rokonok és barátok, esetleg tényleg közeli ismerősök (mittudomén, valaki az utcából, akivel sokat beszélgetsz) úgyis írnak az embernek, ergo kap segítséget/támogatást, ehhez nem kell 500 Facebook-ismerősnek ráírnia a gyászoló szülőre.

Én ilyen helyzetben legalábbis nem szeretném, pláne az eset után hetekkel, amikor már esetleg öaszeszedtem magam, hogy szimpla ismerősök írosgassanak nekem a gyerekem halála miatt.

Ahogy a 9-es írta, aki közeli, azzal úgyis beszélsz egyébként is.

2022. jún. 16. 10:49
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

3-mas vagyok.

Nyilván nem arra gondoltam, hogy az utolsó random ismerős írjon rá. De nagyon gyakori, hogy a barátok is eltűnnek ilyenkor, és nem rossz szándékból, hanem mert nem tudják, hogyan kezeljék a helyzetet, nem akarnak zavarni stb. Nem mindenki olyan, hogy magától keresi az emberek társaságát a bajban.

És igen, lehet, hogy a gyászában nem hiányoznak neki a barátok, vagy az nem hiányzik, aki ráírt. Erre mondtam, hogy ha nem válaszol, nem szabad megsértődni. De lehet, hogy pont olyan hangulatban lesz, hogy jólesik neki. Vagy válaszol egy hét múlva, amikor szeretne valakivel beszélgetni.

És ismétlem, nem a no name Facebook-ismerősre gondoltam, hanem arra, akivel amúgy jó a viszony, közel állnak egymáshoz, de nem testvér/legjobb barát.

2022. jún. 16. 11:23
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez necces téma, de ha jóban vagytok, annyit írhatsz neki, hogy hallottad mi történt, és ha szüksége lenne rád bármilyen formában, akkor ott vagy neki. Ha akarja igénybe veszi, ha nem nem. De te jelezted a támogatást.
2022. jún. 16. 11:36
 17/20 anonim ***** válasza:
15%

Mi történt a babával? Beteg volt, vagy születés közben sérült? 😞

Én nem írnék, az olyan személytelen. Inkább felhívnám, akkor lehet hallani a hangján, hogy mennyire van maga alatt, és el lehet-e hívni valahova, hogy kimozduljon, vagy még korai.

2022. jún. 16. 12:14
 18/20 anonim ***** válasza:
90%
A személyes megjelenés és a felhívás szerintem sokkal rosszabb mint írni pár sort neki. Utóbbi esetben tud úgy tenni ha akar, mint aki nem vette észre, a másik kettő konkrétan sarokba szorítás.
2022. jún. 16. 14:07
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem kell ráírni... egyelőre hagyjátok békén.
2022. jún. 20. 13:13
 20/20 anonim ***** válasza:
47%
Ja, és oda ne menj hozzá személyesen, mert még menekülési utat sem hagysz neki, hogy ignorálhasson, míg jobban nem lesz.
2022. jún. 20. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!