Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Elvetéltem. Hogyan mondjam el...

Elvetéltem. Hogyan mondjam el neki? Több lent

Figyelt kérdés

Sziasztok

A párommal már kb. 1 éve próbálkozunk, hátha teherbe esem, ám ez nagyon sokáig nem sikerült. Van egy genetikai rendellenességem (túl rövid a méhnyakam) így kicsi az esélye annak hogy megfogan a baba. Sikerült teherbe esnem, nagyon boldogok voltunk, a kicsi már 8 hetes volt, de elment. Csak arra lettem figyelmes, hogy ugyanolyan tünetek gyötörnek mint általába mensi előtt (derékfájás és fejfájás) aztán rá egy napra megjött. Elmentem dokihoz, és ott közölték a rossz hírt. Párom nem tud róla, nem volt szívem elmondani neki, hisz ez élete egyik legnagyobb vágya, és annyira örült hogy végre annyi próbálkozás után megfogant. Hogyan mondjam el ezt neki? Vajon ez változtathat a kapcsolatunkon? Azt tudom hogy azután a sok negatív terhességi teszt után nagyon el volt keseredve, és azt is tudom hogyha megtudná, még jobban elkeseredne. Az biztos hogy emiatt nem hagyna ott, végső esetben felmerült már az örökbefogadás is... Előre is köszönöm az értelmes, hasznos válaszokat!

2022. jún. 13. 19:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
95%

Miért nem hívtad rögtön, ahogy vérezni kezdtél? Most ott ülsz mellette, és úgy beszélgettek, mintha mi sem történt volna?

Csak ki kell mondani, elvetéltem, ennyi, nem több.

2022. jún. 13. 21:05
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

9. Vagyok

Részvétem..

bocsi belejavítottam véletlen

35/N

2022. jún. 13. 21:11
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez nagyon furi. Nem éltek együtt? Vagy hogy nem tűnt fel a társadnak, hogy vérzel?
2022. jún. 13. 21:12
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
En is egyből hivtam a párom a kórházból, mi akkor még nem laktunk együtt, sőt ő meg akkor bőven svedorszagban lakott mégis első dolgom volt hívni este 11kor,nem is értem ezt a titkolozast..
2022. jún. 13. 21:14
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Lemaradt 39/N
2022. jún. 13. 21:14
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom.

De én sem értem ezt hogy nem mondtad el neki.

Most ott ültök egymás mellett és nem tudja hogy elvetéltél?

Nem látja rajtad hogy baj van? Nem beszélgettek hogy kinek miylen napja volt?

2022. jún. 13. 21:38
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Ezt én sem értem, hogy miért nem tud még róla.

Nálam is az első volt, hogy őt hívjam, ahogy elkezdtem vérezni.

Ő azonnal otthagyta a munkát, jött Pestről haza (Agárd), hogy vigyen a kórházba, holott egyedül is be tudtam volna menni.

Meg nem fordult volna a fejembe ezt titkolni.

Neki is ugyan annyi köze/joga van hozzá.

Egyébként hogy a kérdésed második felére is válaszoljak, minket pl közelebbhozott egymáshoz. Rég rossz lenne, ha egy ilyen dolog miatt hagyna el bárki bárkit is.

29/n (2 éve történt a dolog)

2022. jún. 13. 21:51
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem hívtad fel sírva?

Mimdegy már, gyorsan mond el. Neki most

2022. jún. 13. 22:19
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Mesterséges megtermékenyítés nem játszik amúgy? 1 év próbálkozas után államilag támogatott ha jól tudom,de nyugodtan javitsatok ki.
2022. jún. 13. 22:32
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell elkeseredni (mondom ezt úgy, hogy 6 év után maradt meg egy terhességem). Nekem azt mondták, hogy nagyon sok terhesség szakad meg a 8-9. hétig, mert ezek csak felkészülő-terhességek. Akár többedik gyerek után is szükség lehet “gyakorlásra”. Régen ezekre fény se derült, mert nem voltak jó tesztek.

Azt nézd, hogy bekövetkezett a megtermékenyülés, meríts ebből hitet, hogy ezek szerint lehetséges a dolog, csak nem volt még felkészült a tested. Nekem már annyi determináló hülyeséget mondtak orvosok, hogy biztos ez lesz meg az lesz, hogy már a (sokszor egymásnak is ellentmondó) okosságokkal nem stresszelem magam. Legutóbb pl., hogy pár %-unk van spontán teherbeesésre…

2022. jún. 13. 23:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!