Lombik, alacsony HCG, lehet méhen kívüli?
Nekem is hasonló értek lett egyszer, de a doki azt mondta rá, hogy ez teljesen jó érték. Nekem végül üres petezsák volt, valószínűleg a tesztek is azért voltak halványak.
Kívánom, hogy neked jól végződjön! Nagyon szurkolok.
2. válaszolónak: beültetés után adnak is egy papírt a lombikosnak, hogy nagyobb az esélye a méhenkívülinek, ezért aggódik ilyenkor sok lombikos.
3. valaszolonak: koszi szepen, hat a remeny hal meg utoljara, de azt hiszem most mar erosebb tesztnek kene lennie ahhoz h ez real terhesseggel vegzodjon. A 2,5 evesemmel a 14. napon 800 korul volt az ertek, ami sok mas ilyen idos anyukahoz merve picit alacsonynak tunt nekem, de mondtak h teljesen rendben van, es ugye baba is lett a vege. Most viszont a klinikan se tudtak mit mondani, raadasul nem is kerdeztem nagyon, annyira meglepett a koztes eredmeny. Sajna a tesztek (tegnap, ma) nem nagyon adnak remenyt, de azt gondolom minden probalkozo ismeri h az utolso pillanatig az emberben benne motoszkal, h mi van ha megis.
2. valaszolonak: ahogy a 3. irta, sajnos az esely nagyon is ott van, bar ez engem anno ugyanugy meglepett.
Szia!A 310-es hcg egyáltalán nem alacsony.Nem értem ezt honnan veszed.Nekem 165 volt et+14.vagy 15.napon és méhen belüli volt.Persze nem akkor volt az ultrahang hanem vártunk még 2 hetet.
Et+14-en 310-es hcg nagyon jó eredmény.Teljesen feleslegesen aggódsz.Neked ezt az orvosod nem mondta?
Nagyon fura.
Szia!Kíváncsi vagyok mi lett én is.Szerintem megmaradt mivel ez nem volt alacsony hcg szint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!