Lombik programban ET + 14. napon a 45 HCG szint alacsony?
Sajnos ez elég alacsony, a baratnomnek et+12 29-bol született a lánya. Viszont az ovitrelle ennyi idő alatt ki kellett volna, hogy ürüljön.
Nekem et+9 115 és 317 hcg-m volt sikeres lombiknal
Drukkolok nagyon
Nekem most legutóbb ET+13 napon 47 volt a HCG-m, és csak kémiai terhesség lett. (FET volt, 5 naposokkal.)
A sikereseknél beültetés után ugyanennyi nappal 610 és 2400 volt az érték.
Egyébként tényleg nem a pillanatnyi érték számít, hanem annak a megfelelő ütemben való emelkedése.
A FET-nél engem 2 nap múlva visszarendeltek HCG ismétlésre; az az eredmény sajnos egyértelművé tette, hogy abból a beültetésből nem lesz babánk.
5 naposokkal ET+14.napon sajnos már sokkal magasabb hcg szint kellene hogy legyen... Elindulni biztos elindult valami. De, hogy hogyan fejlődik azt a következő napok, hetek mutatják meg...
Az előzőnek igaza van. Egy nagyobb városba elmész, van magánvérvételi hely, ahol 3500 Ft-ért megnézik a hcg-t és aznap megvan az eredmény. Én az eredményhirdetés után (3 naposokkal ET+12.napon 166 volta hcg-m) 2-3 naponta jártam hcgt-t nézetni, hogy lássam duplázódik-e.
Az Ovitrelle egyébként nem progeszteron-pótlás, hanem tüszőrepesztő. Tény, hogy van benne hcg hormon, de ha a leszívás után nem kellett már adnod, akkor az már rég kiürült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!