Azt mondták vetélni fogok, megmaradhat mégis a baba?
Sziasztok
04.12-én voltam első ultrahangon pozitív teszt után ahol 14mm volt a méhnyálkahártya és 3mm felritkulás.
(febr.25 volt az utolsó mensim de nagyon hosszúak a ciklusaim pco miatt)
15-én barnázni, pecsételni kezdtem derékfájással így ügyeletre mentem ahol 6mm-es petezsákot imitáló képletet láttak, a vérzés eredetét nem tudták meg mondani.
Szigorú ágynyugalom, progeszteron kúp, vitaminok használata volt az utasítás, be is tartottam mindent, csak pisilni keltem fel.
Tegnap voltam az orvosomnál a pecsételés azóta sem múlt el és már csak egy 4mm-es petezsákot imitáló képletet láttak ami úgy tűnik kilökődő félben van.
Vérvétel nem volt, a tesztem továbbra is erős pozitív volt még 2 napja, tüneteim meg vannak.
Az orvos azt mondta, hogy már nem bizakodik hisz nem fejlődik a terhesség 2 héten belül el fogok vetélni, 05.05-én lesz kontroll, hogy ki tisztultam-e.
Mára elmúlt a barnázás, pecsételés csak a petefészkem szúrkál, illetve minden gyógyszert abba kellett hagynom.
Létezik, hogy ebből még lehet valami? Vagy engedjem el és törődjek bele? Tudom, hogy butaság már ezzel áltatni magam de első babám lett volna és annyira fáj.
Van valakinek esetleg hasonló sztori mellett sikertörténete?
Köszönöm :(
Ma reggel nagyon nagy fájdalmak árán ki jött belőlem egy legalább 5 centis darab valami egyben, talán petezsák lehetett mindennel együtt, de az ultrahangon 4mm-es képlet volt látható utoljára.
Mi lehetett ez? Vagy nem vették észre, hogy nagyobb? De hát ez lehetetlen. Vagy egyben vált le egy nagyobb méhnyálkahártya darab? Ebben fehér szövetek voltak illetve egyben volt az egész volt benne egy kisebb fehéres kis darab is.
Nekem is 2 ilyen hosszabb darabban távozott. Méhnyálkahártya kB. egyben szerintem, a kis 4mm-es mütyürt szerintem nem látja abban a véres cafatban az ember, még ne is akarja...
Utána nekem gyengébb volt a vérzés, mint egy átlagos menstruáció.
Csak pozitívan, teherbe tudsz esni, ennek örülni kell, csak most valami nem klappolt. Lehetett a sperma is "hibás",nem szabályosan fejlődött, genetikai rendellenessége is lehetett.. Rajtad semmi nem múlt, a te tested működött, hiszen befogta.
Legközelebb minden rendben lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!