Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Létezik, hogy a terhesség el...

Létezik, hogy a terhesség el van számolva?

Figyelt kérdés
Nyolc év után egy csoda történt az életünkben. A felesègem nyolc év próbálkozás után terhes lett. 2022.02.10 én jött meg az utolsó vérzése. Márciusban elmaradt a vérzés,nagyon boldogok lettünk. Megvettük a tesztet ami pozitív lett,majd egy hét múlva megismételtük az is pozitív. 2022.04.05 re meg is kaptuk az időpontot a nőgyógyásztól, elmentünk,hogy állapítsa meg a terhességet. Papírforma szerint nyolc hetes terhes. Most jött a hidegzuhany. Nem talált szivhangot az orvos. Petezsákot talált,4.4 mm-es embrió, életjel nincs. Azt mondta,ez olyan 5,5-6 hetes embriónak felel meg, véleménye szerint kb 1,5 hete megállt a fejlődès. Azt mondta,hogy menjen a feleségem műtétre,ki kell "takarítani" , próbálkoztunk 2 hónap múlva. A papírra azt írta, szabályos a petezsák. Miért adja fel ilyen gyorsan az orvos? Később is fogadhatott az a kicsi,akár a ciklus legvégén nem? Több olyat olvastam,hogy ilyenkor új vizsgálatot szokott kérni az orvos,és újra megnézi a szivhangot.Na nálunk nem így történt. Egyből menjen műtétre. Elképzelhető,hogy kicsi még a terhesség,és van remény? Hétfőre kaptunk egy másik orvoshoz időpontot, reménykedünk.

2022. ápr. 8. 19:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Akkor az a valós amit a doki mondott. Nem foga hatott később.
2022. ápr. 8. 19:58
 12/23 A kérdező kommentje:
4,5 mm petezsák,benne embrió, életjel nincs. Így van írva. Az a kérdés,lehet e még szívhang.
2022. ápr. 8. 19:59
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát én ezt úgy értelmezem, hogy van egy üres, 4,5 mm-es petezsák. Ez egy max. 5 hetes terhesség lenne, de teszt alapján is már minimum 6 hetesnek kellene lennie, de inkább több.

Igazából baj nem lesz abból, ha vártok egy kicsit, hátha, de őszintén szólva egyet értek az orvossal, ez nem tűnik életképes terhességnek. Mondjuk ilyen pici terhesség meg magától is ki szokott ürülni, nem feltétlen indokolt a műtéttel rohanni.

2022. ápr. 8. 20:02
 14/23 A kérdező kommentje:
A petezsákban embrió látható,ez van a papíron. A terhesség szerintem február 26 án jöhetett össze. Később mint a peteérés.
2022. ápr. 8. 20:04
 15/23 anonim ***** válasza:
90%
Ha március 16.-án már pozitív a teszt akkor nem foganhatott később.
2022. ápr. 8. 20:05
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha február 26-án fogant akkor is 7 hét 3 napos terhesség lett volna 04.05-én. Akkor viszont már van szívhang és nagyobb is az embrió.

Sajnos ezt el kell engednetek.

2022. ápr. 8. 20:07
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
A teszt már 4 hetes terhességet kimutat (de áét. pár nappal korábban is). Ha március 16-án pozitív volt a teszt, akkor 04.05-én 6+6 hetesnek kellett volna lennie minimum, amikor már egyértelműen van szívhang. Reménykedhetsz, csak nincs értelme.
2022. ápr. 8. 20:09
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Később mint a peteérés nem jöhet össze, mert az a fogantatás előfeltéltele.

De nem megyek bele szőrszálhasogatásba.

Úgyis megnézik még, anélkül a beavatkozásba sem kezdenek bele.

Ennek ellenére nem sok esélyt làtok a sikeres kimenetelre..

2022. ápr. 8. 20:14
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
A műtét előtt lesz ultrahang,mert meg kell eròsíteni,hogy nem élő a terhesség.
2022. ápr. 8. 20:22
 20/23 anonim ***** válasza:
30%
4 mm-es embrió az nem 5 hetes, hanem kb. 10 hetes. És szívhang mar az 5. Héttől, 0,22 cm-nél is látszódik
2022. ápr. 8. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!