Nem tartottad meg a beteg babát és a következő baba is beteg lett volna, van ilyen?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 5. 18:59
11/18 anonim válasza:
1 vagyok
Én anyai vértesztet csináltattam, 12.héten meg volt hogy baj van, majd kövhét elején hasba szuri, pénteken meg is volt a gwnetikustól a papír, hétfőn az abortusz a 14.hétben.
Én azért akartam minnél előbb tudjam, hogy nehogy szülni keljen.
12/18 A kérdező kommentje:
Nálad milyen betegség volt? Igen most már én is így csinálnám.
2022. ápr. 6. 18:16
13/18 anonim válasza:
Én is így voltam vele. Mi is korán megcsináltattuk a Prena tesztet. Nekem is műtét volt. Ha újra belevágunk, és sikerül, akkor is ezt fogom tenni. Így is borzasztó volt lelkileg, ha még később is derült volna ki, azt nem tudom hogy bírtam volna ki.
14/18 A kérdező kommentje:
Nekem megkellett szülni, az még pluszban egy nagy lelki teher.
2022. ápr. 6. 18:35
15/18 anonim válasza:
Igen. Az bizony nagyon kemény lehetett. Hányadik héten?
17/18 A kérdező kommentje:
16 hetesen. Első melyik tesztet csináltatok, és azt hányadik héten lehet leghamarabb?
2022. ápr. 6. 19:31
18/18 anonim válasza:
A fiamnál 9 héten már lehwtett, a beteg babánál 10 héttől, verifit.
Én kicsit csúsztam majdnem 11 héten vetettem le és lassabban lett kész mint a fiamnál.
Az uhn csak áramlásnál volt eltérés, 1.6 os nyakiredő és orrcsont is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!