Akiknek nagyon fàjt a laminària felhelyezése, hogy vészeltétek tùl?
Szerintem a laminária felhelyezése nem fáj 🤷♀️
Legalábbis nekem nem fájt..
Persze, hogy le se szarták, mert nem volt más választásuk nekik sem. Nem jókedvükből szadizzák az orvosok az embereket. Csak vannak beavatkozások, kezelések, amik valakinek sajnos kellemetlenek, fájdalmasak lehetnek.
Nekem is fájt most kedden a foghúzás, mégsem neheztelek az orvosra, hogy nem hagyta abba, hanem folytatta és kihúzta. Ha minden nyikkanásomra megállt volna, még mindig ott ülnék a fogorvosi székben.
Sajnos múlt héten műtöttek, mert nem fejlődött tovább a magzat.
Nekem az egész műtét során a laminária felhelyezése volt a legrosszabb, és nagyon megalázó is volt. Egy szörnyű, és kiszolgáltatott helyzetben szóltak rám folyamatosan, hogy lazuljak el, hogy engedjem el magam... de abban a helyzetben szerintem ez lehetetlen. :/
Az orvosokra nem haragszom, sem az ápolókra (mielőtt bárkinek is megfordulna ez a fejében). Tudom, hogy ez a dolguk, de borzasztó érzések kavarogtak bennem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!