Mennyire fàjt a laminària felhelyezése?
Figyelt kérdés
#Laminariàs tàgìtàs
2022. febr. 26. 20:40
1/7 anonim válasza:
Teljesen kibírható, inkább csak kellemetlen szint.
2/7 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem fájt, kb annyira volt kellemetlen mint egy rákszűrés.
Utána is csak nagyon enyhe alhasi görcseim voltak a tágulás közben.
3/7 anonim válasza:
Nekem szar volt, fájt, mert balf.sz volt az orvos. Többszöri nekifutásra tudta csak felhelyezni, folyt belőlem a vér.
4/7 anonim válasza:
Nekem borzasztóan fájdalmas volt! Nagyon sokáig szenvedett vele az orvos mire sikerült neki. :(
5/7 anonim válasza:
Eddigi életem során 8 missed abom volt.😔 6 vetélés mire sikerült a lányom! Császármetszéssel szültem, utána még volt 2 vetélésem, na akkor azt mondtam, hogy soha többet nem akarok lamináriát! Tehát minnél több ilyen beavatkozásod van annál fájdalmasabb! (Saját tapasztalat)
6/7 anonim válasza:
Nekem is nagyon fájt, mert ügyetlen volt az orvos és nagyon zárt volt a méhem.
7/7 anonim válasza:
Én rosszul lettem utána. Hánytam, görcsöltem. Közöltem is az orvossal, hogy ezt soha többé nem engedem, max. altatásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!