Valószínűleg egy vetélésen vagyok túl(?), de azt sem tudtam, hogy terhes vagyok. Részletek lent.
Figyelt kérdés
Vasárnap hajnalban iszonyatos fájdalom kerített hatalmába. Nagyon görcsöltem, rosszul voltam. Vettem be egy fájdalomcsillapítót, ami nagyon lassan kezdett hatni, majd eközben nagy mennyiségű vér öntött el. Betét nem volt otthon, ezért tampont tudtam csak használni. Mikor hatott a gyógyszer akkor nagy nehezen sikerült elaludnom. Reggel a vécén összetakarítottam magam, és eközben egy nyomás által valami 4-5 centis valami jött ki alulról, illetve alvadt vérdarabok..Kedden még mindig távozott valami (gondolom méhlepény lehetett). Senkinek nem szóltam az esetről, mert most sem fogtam fel teljesen mi is történt. Ha éppen jól számolom akkor kb. az utolsó mentruációs naptól számolva 5-6 hetes terhes lehettem, de semmi tünetem sem volt.. Lehet amiatt vetéltem el, mert sok volt a stressz (munkahely, házfelújítás stb)? Azóta némi émelygésem is van, ez normális? A vérzés kezd alábbhagyni már, mennyi idő míg vége lesz? Tanácsokat is szívesen veszek, mert nem tudom mihez kezdjek. 25L2022. jan. 26. 09:50
11/20 A kérdező kommentje:
A héten egyeztetek időpontot nőgyógyásszal. Felkeresem de valószínűleg úgysem talál semmit. "kiürültem". Esetleg a teszt erősíthet meg jobban. Amúgy tényleg semmi bajom nem volt eddig. Mindent csináltam ahogy eddig. Most hogy az eset történt el is gondolkoztam rajta hogy tenyleg voltak jelek amire kellett volna figyelnem de a mensinek tudtam be. Vannak most is hamgulazingadozasaim... Sűrűn járok pisilni is. A melleim sokkal nagyobbak mint eddig volt valaha is. Igen tévedtem.. Nem gondoltam volna es megesett. Lelkileg is tropa vagyok mert nem igazán merem senkinek sem mondani.. Pedig érzem... Ez olyan dolog amit az ember megerez.
2022. jan. 27. 00:36
13/20 anonim válasza:
Úristen ez a megérzős bolond 😂
15/20 anonim válasza:
Minek? Hát ő mindent érez...
Ne zavarjon a komoly hormonzavarod, esetleg fizikai problémád cunci, te csak várjad a nem létező terhességed. Mind jobban járunk ha nem szaporodsz
16/20 anonim válasza:
“utána jártam a petezsák távozott reggel” 🤣🤣🤣👏🏻
Te magad vagy a doktor professzor 🤣🤣🤣
17/20 anonim válasza:
Eléggé idióta gondolkozásra vall, hogy 3 hét késésnél nem jutott eszedbe, hogy terhes vagy. Írtad, hogy a tablettát sem szedted, tehát nem értem, hogy mire gondoltál..
18/20 anonim válasza:
Kis vihar van a biliben. 3 hete késik, és szerinted 5-6 hetes terhes lehetsz. Vagy számolni nem tudsz, vagy hazudni. 5-6 hetes terhességnél még csak pár mm-es a petezsák. Itt rohadjak meg, ha te észrevettél egy pár mm-es petezsákot a darabos vérben.
19/20 anonim válasza:
Utolsó, mégis mit vársz egy olyan embertől, aki ahelyett, hogy tesztelt volna/ment volna orvoshoz inkább googlen rákeres minden tünetre. Csoda, hogy nem azt írta, hogy cisztás volt és az ürült ki
20/20 anonim válasza:
18 vagyok. Igazad van, örüljünk, hogy csak "terhes volt", lehetett volna cisztája is.😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!