Ma vagyok a 10. Dpo-n, hajnal 4-kor felébrendtem és csináltam egy tesztet. Negatív lett, bár egy ici pici csíkot talán látni rajta. Szerintetek mennyi a valószínűsège, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Két napja meg fog jönni érzésem van, nagyon nyom a hasam alja, talán most jobb egy kicsit. A szagokra érzékenyebb vagyok mint szoktam. Babát szeretnénk majd, ebben a hónapban nem védekeztünk. Volt valakinek hasonló szitu?2021. okt. 11. 10:53
1/7 anonim válasza:
Várd meg, hogy késik-e. Ezért felesleges volt kérdést kiírni.
2/7 anonim válasza:
Elvileg 10 dpo 10es teszt már mutatja
3/7 anonim válasza:
Nemvart elött terhestünet még mindig nincs...
Ha késik, majd akkor gondolkodj...
Simán megjöhet még a mensi, halvány teszt mellett is időben...
4/7 anonim válasza:
Terhestünet csak akkor van, ha már sok a hcg a szervezetedben, azt meg már a teszt is mutatja.
5/7 anonim válasza:
Újabb agyatlan aki azt hiszi terhestünetei vannak!
Azok majd csak az 5.-6.héten jelentkeznek.
Olvasgass picit a témában!
6/7 A kérdező kommentje:
Az anyukád az agyatlan
2021. okt. 11. 13:24
7/7 anonim válasza:
Ahogyan a 4-es írja. Ha a terhességtől van a tünet akkor mutatja a teszt. Ha negatív, akkor nem várandós tünet, szimplán pms. De utóbbi nem zárja ki a pozitív tesztet, a korai pozitív teszt pedig nem zárja ki azt, hogy mégis megjön mert csak kémiai volt. Tényleg az a fix, ha késik, előtte semmi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!