Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » 25 hetes kislányunkat elveszít...

25 hetes kislányunkat elveszítettük a múlthéten. Azt viszont nem tudom melyik lenne jobb döntés, ha elhozzuk őt, vagy sem! Jobb ha így búcsúzunk, és emlékszünk rá a szívünkben, vagy temessük/hamvasszuk őt, ahogy szokás normál esetben?

Figyelt kérdés
Feldolgozni szerintem sosem fogom, maximum megtanulok együtt élni a fájdalommal.
2021. nov. 26. 17:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
92%

Nekem a fiam a szuletese utan halt meg 5 hetesen.

Tudom mit erzel, őszinte részvétem 🖤

En eltemettem, es a helyedben is eltemetnem.

2021. nov. 26. 21:25
 12/15 anonim ***** válasza:
65%

Kedves Kérdező!

Szó szerint ez történt velünk is: 25. héten, életmentő császár... De az én életemet sikerült csak megmenteni.

Mi eltemettük a lányunkat. Csodálatos, hangulatos temetőben, szép, gondozott kis sírja van. Ez engem megnyugtat.

Én (de ez csak az én véleményem!!) részemről nem tudnék aludni, hogy csak úgy otthagytam volna a kis testét... Mindent meg akartam tenni érte, ennyit tudtam csak... de ezt mindenképp.

(Azóta évek teltek el, gyerekeim is születtek, akiket imádok - de az elsőt sosem feledem. Megtanulsz majd együtt élni a hiánnyal, és ez az égető fájdalom megszelídül majd.. De az sok idő. És kicsit mindig sajogni fog.)

Kérlek, fogadjátok őszinte részvétem!

2021. nov. 27. 00:33
 13/15 anonim ***** válasza:
51%
Èn nem hoznám el.
2021. nov. 27. 08:49
 14/15 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a kedves és őszinte szavakat.

Eltelt 2 hét de még mindig baromi nehéz..

2021. dec. 4. 07:09
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Már nem lehet írni a kérdezőnek privát üzenetet, kitiltották vagy törölte magát, úgyhogy nem fogja megírni hogy döntött.
2021. dec. 5. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!