Bízzak benne hogy spontán kiürülök vagy menjek be műtéti befejezésre?
Figyelt kérdés
Mikor a nőgyógyásznál voltam még csak barnáztam, ő akkor azt javasolta menjek be a kórházba küretre, mert ebből szerinte elhúzódó vérzés lesz. Mondtam neki hogy tartok a műtéttől inkább megvárnám hátha elmegy spontán. Erre a nőgyógyász azt mondta várhatok egy pár napot.
Még aznap rendesen elkezdtem vérezni, 2 nagyobb darab is jött ki belőlem, 2 napja tart, de összességében gyengébb mint egy normál menstruáció.
Nem tudom, hogy mi a jó döntés. Jó lenne megúszni a műtétet, de kezdek félni hogy mi lesz ha spontán mégse ürülök ki rendesen.
Ti mit választanátok?
2021. nov. 18. 12:15
11/16 anonim válasza:
Hany hetes voltal? En 7 hetes lehetek de nem akar beindulni magától a vetélés,csak üres petezsákot latott a doki..félek a kaparastól..
12/16 anonim válasza:
4. vàlaszolò vagyok, én 7 ès 11 hetesen vetèltem el otthon. A 11 hetes terhessègnèl màr egy hete nem èlt a baba.
13/16 anonim válasza:
Nekem üres petezsákom van,embrio nem volt benne..várjak arra h esetleg beindul vagy menjek elobb korhazba kaparasra?
15/16 anonim válasza:
Az a baj h múlt heten még vérezgettem most meg kb.5 napja semmi..
16/16 A kérdező kommentje:
5 hét+4 napos voltam csak, nagyon hamar megállt a dolog, hcg lassan emelkedett, uh-n semmi nem látszott, csak 16 mm-es méhnyálkahártya.
2021. dec. 26. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!