Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Spontán vetélésnél ez normális...

Spontán vetélésnél ez normális? Ennyivel "megúsznám" a fizikai részét? Lehetséges ez?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap előtt rózsaszínes pecsételés indult nálam, majd a doki megnézett és a kb 4mm embriónak volt szivhangja is, kaptam progeszteront és magnéziumot szedtem. A vizsgálatnál akkor vérzést állapított meg, de nem nagy mennyiségűt. Később sem múlt el a vérzés, aztán egyik pillanatról a másikra megindult az esti órákban, de kB annyi mint mikor megjön. Mire beértem az ügyeletre vizsgálat során már több vér távozott, de az sem volt nagyon nagy mennyiség. (közepesnél bővebb ék írták le, szövetdarabokkal, koagulum ma). Enyhe menzesz szerű görcsök voltak előtte, de nem volt vészes. Akkor UH-n már nem volt se petezsák, sem a kis embriónk :( azt mondták erősödni fog valószínűleg a vérzés és a görcsölés, de ekkor már csak 15-16mm nyálkahártyát látták. Hazaérkezve a betéten valószínűleg a petezsák és benne az embrió fogadott. Azóta enyhült a vérzés, konkrétan alig van és görcsölés nagyon ritkán nagyon enyhe. Néhány órával ezelőtt egy valamivel nagyobb, mint 200-as méretű nyálkahártya darab távozott, de az is kevés vérzés kíséretében, görcs nélkül. Elképzelhető, hogy nem lesz extrém vérzés és extrém görcs, mint a legtöbb esetben? Hétfőn megyek dokihoz Uh ellenőrzésre. Kicsit aggódom, hogy hirtelen fog beütni még a baj.
2021. okt. 29. 16:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez a terhesség korától függ. 6-7 hetes korban, ez normál menstruációval egyezik.
2021. okt. 29. 16:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem volt erősebb vérzésem legutóbbi vetélésemnél. Igazából megnyugtató volt, hogy csak ennyi. Sajnálom.
2021. okt. 29. 17:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy hat hetes terhessegem ami sajnos elment, nekem erős gorcsom volt, es erős verzesem. Nekem is azután zajlott le ez az egész,mikor már mondtak,hogy nincs embrió csak üres petezsak.
2021. okt. 29. 18:30
 4/7 A kérdező kommentje:

Nekem is 6 hetes lehetett kb. :( még most is nehéz elhinni, hogy nincs már. Nálam már petezsák sem volt, valószínűleg egyben távozott. Előtte volt vérzés.. Az aggaszt, hogy még egy menstruáció mennyiség sem volt közel sem. A nyálkahártya egy része biztosan levállt. A vizsgálatnál volt a legbővebb vérzés. Most kb enni se merek, ha elindul újra és esetleg vészes lenne, akkor az altatásnál ne legyen gond. Nem tudom mi lehet. Aludni végképp nem tudok. Megnyugtatna, ha legalább menstruáció szerűig eljutnánk és nem ez a friss-piros-nyálkás nagyon kevés (mint mensi utolsó napján/kb csak törölgetéssel látszik) vér lenne, néha egy-egy pici alvadt darabbal vagy nyálkahártya résszel. Lehetne nálam egy hosszabb és lassabb folyamat lesz. Nagyon ijesztő ez a helyzet.

Köszönöm a válaszokat és nagyon sajnálom, hogy ezen ennyien végig kell/kellett menjünk!

2021. okt. 29. 18:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos a hat hetes után volt egy 17 hetesem amit meg kellett szakìtani mert nagyon beteg volt a magzat ot sajnos meg kellett szulnom :( utolsó voltam
2021. okt. 29. 20:17
 6/7 A kérdező kommentje:
Jó ég! Nagyon sajnálom! Őszintén! Sok erőt és kitartást a jövőre nézve! ❤️
2021. okt. 30. 07:51
 7/7 A kérdező kommentje:

Ezt itt hagyom hátha valaki olvassa majd (bár kívánom, hogy senkinek ne kelljen!)

Mai kontroll után le merem írni, hogy nem törvényszerű sajnos a görcs és az erős vérzés vetélésnél. Nálam lezajlott és sokkal enyhébb "görcsökkel", mint egy menstruáció, sőt inkább hasszúrkálás volt és egy gyenge menstruációnyi vérzés kíséretében. Több napig Max pecsételtem.. 6-7 hetes terhesség volt... 😢

2021. nov. 2. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!