Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Magánúton végzett vetélés...

Magánúton végzett vetélés kevesebb kockázattal jár?

Figyelt kérdés
Sztks orvsok úgy állnak hozzá általában hogy nem annyira figyelik ha sikerül sikerül ha nem akkor lesznek szövődmények ennyi. Ha maganuton megyek akkor körültekintőbben csinálják nem?
2021. nov. 4. 19:09
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Nem
2021. nov. 4. 19:11
 2/8 anonim ***** válasza:
12%

Én magánorvoshoz jártam mégis elvetéltem

Nem tudja 1 orvos sem visszafordítani a folyamatot ha 1xer elindul

Nem tudnak mit tenni

2021. nov. 4. 19:26
 3/8 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem az a legbiztonsàgosabb, ha hagyjàk lezajlani a folyamatot magàtòl, ès nem kaparàsznak. Mèhszàjnak, mèh nyàlkahartyàjànak nagyon nem mindegy.
2021. nov. 4. 20:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

3

Ez nem így működik. Várnak és ha nem ürül ki,kaparnak. Én majdnem ottmaradtam mert 6 hétig nem volt jele hogy elhalt a terhesség. Sos műtöttek. Ott várhattunk volna..

2021. nov. 4. 20:37
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnàlom 4es. Àrnyaltabban kellett volna fogalmaznom. Legbiztonsàgosabb, ha lezajlik magàtòl, es az a jò, ha adnak időt erre. Es ha nem sikerül, csak akkor kaparnak. Akkor viszont mindegy, hogy magàn vagy sztk.
2021. nov. 4. 20:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Sztk alapon is nyilván figyelnek, hogy ne legyen szövődmény. Az az orvosnak is gond. Ilyen szempontból nem mérvadó. És magánban is lehet probléma, akármennyit fizetsz, mindig van kockázat.
2021. nov. 4. 20:56
 7/8 anonim ***** válasza:
67%
Nekem gyógyszert ajánlott hogy attól verzes kíséretében otthon távozik vagy műtét, műtét mellett döntöttem, viszont időt húzni már semmi kepp sem akart, hogy majd a természet magától, mondta hogy nagyon nem tesz jót ha úgy az “ilyesmi” oda bent marad, orvos válogatja amúgy ki mennyire ügyes tapasztalt, gondolom sztkba is van ilyen nem csak magánúton,
2021. nov. 5. 09:31
 8/8 anonim ***** válasza:
83%

“ Figyelt kérdés

Sztks orvsok úgy állnak hozzá általában hogy nem annyira figyelik ha sikerül sikerül ha nem akkor lesznek szövődmények ennyi. ”

Ne haragud mar, sztk-s orvoskent kerdezem, hogy ilyen dolgot higy lehet gondolni es leirni? Komolyan az eszem megall, hogy milyen gusztustalanul rosszindulatu emberek vannak.

Szerinted nekem orvoskent nem az a legjobb es legegyszerubb, ha normalisan, korultekintoen elvegzem a munkam? Egy terhessegmegszakitas normalis esetben 15 perc mutet es 10 perc papirmunka. Nyilvan nekem az a legjobb, ha a beteg aznap hazamegy panaszmentesen, es majd a kontrollon latom legkozelebb panasz nelkul.

Miert ne figyelnek oda? Ha benne hagyom a fel terhesseget veletlen, magammal is kicseszek, mert visszajon panasszal, plusz vizsgalat, plusz mutet es plusz papirmunka.

Ha ne adj isten kilyukasztom a mehet, akkor meg a 15 perces munka helyett egy ora es fel ora papirmunka….

Birosagra jarkalni meg plane semmi kedvem nincs valami szovodmeny miatt….

Komolyan kiakaszto, hogyha az ember sztk-ban dolgozik, akkor mar ismeretlenul is azt gondoljak rola, hogy

1. Dilettans

2. Direkt kicseszik a beteggel

Az ilyenek miatt mondjuk komolyan elgondolkodkm azon, hogy ott kene hagyni az allami egeszsegugyet….

2021. nov. 5. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!