Hogy tudnek Rajta segiteni?
Nagyon jófej és empatikus vagy, amiért feltetted ezt a kérdést!
Ilyen helyzetben az a legjobb, ha biztosítod arról, hogy ott vagy neki és bármikor meghallgatod. Esetleg megkérdezheted tőle, mire volna szüksége.
Sajnos ezen senki nem tud segíteni, ezt mindenki magában tudja elrendezni, vagy szakszerű segítséggel.
Én úgy érzem egy másik terhesség tudna ezen segíteni, de van akinek előbb le kell zárnia mielőtt próbálkozik újra.
Nekem több mint egy éve volt, de nincs olyan nap, hogy ne gondoljak rá.
Koszi Az eddigi valaszokat.
Jar szakemberhez is . Nyilvan emberfuggo , de o nagyon nem hozza fel magatol a temat csak azt mondja h rosszul van.. es mondja h inkabb en meseljek.. ilyenkor en probalok masrol beszelni (azert mert addig sem gondol erre a rossz dologra) , de neha mar szarul erzem magam h ilyen apro hulyesegeket magyarazok neki amikor a poklot eli meg, de eroltetni sem akarom ha magatol nem mondja...
2 vagyok
Volt missedem és 3 gyerekem, korán eltemettem a szüleimet 14 évesen, nem vagyok pánikolós,de kedves 3 mas, ha nincs itt egy 2 évesem, aki miatt muszáj embernek maradni lehet hogy kicsit megzuhanok.
Remélem neked sosem kell ilyet átélni, sajnos itt a te döntésed, hogy megszületik e a vágyott gyerek, vagy nem.
És ha szegénynek még nem is vették észre időben, akkor lehet szülni kellett ami maga lehet a pokol.
3 inkább gondolkozz mielőtt írsz ,vagy csak kicsit, helyezd magad bele a helyzetbe.
7
Én 22 éves gyerekem temettem el...kicsit helyezd magad a helyzetbe, vagy a kérdező baratnője. Nem egy beteg életképten pár hetes magzatot, hanem egy mellettem felnőtt embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!