Ki mennyi idő után esett teherbe missed ab után?
Október 29én volt műtétem. Nekünk 1 vérzést ki kellett várni, azt mondta a doki.
A 2. Mensim is megjött, abban a hónapban próbálkoztunk először. Majd a 3.nem jött meg, januárban terhes lettem. Kedden szültem.
#1 válaszoló. Köszönöm szépen,én is ettől tartok, hogy nehezen fog sikerülni. Én is szorítok neked, hogy mielőbb összejöjjön a baba.
#2 válaszoló neked is köszönöm, és gratulálok a picihez! Sok boldogságot :) !
Nekem 2020.márc.29én volt műtétem, bent maradtak szövetdarabok szóval újra megműtöttek április 9én. Műtét után 40 napra jött meg a menzeszem. Mink 1 vérzést vártunk utána elkezdtünk próbálkozni. Első három hónapban mindig barnáztam mensi előtt, de minden hónapban egyre kevesebbet barnáztam, majd a 4.próbálkozós hónapba teherbe estem.
Én is nagyon féltem, főleg hogy én első hónapban teherbe estem ezelőtt.
Még nem vagyok túl az első trimeszteren, szóval izgulok nagyon.
Vannak, akik azt mondják, hogy közvetlenül utána a legnagyobb esélye az újabb terhességnek.
Nekünk 1 ciklust kellett kihagyni, utána próbálkozhattunk. Az 5. hónapban fogant meg a babánk.
#4 köszönöm a válaszod. Gratulálok a babához, és drukkolok, hogy minden rendben legyen.
#5 Neked is köszönöm hogy válaszoltál, én is hallottam erről, hogy az első három hónapban a legnagyobb az esély rá. Ha jól emlékszem valami olyasmit olvastam, hogy azért mert ilyenkor még emlékszik a testünk. Nem akarok hülyeséget mondani, nem szó szerint idéztem, de valami ilyesmi volt írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!