Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Van olya ismerősötök, akinek...

Van olya ismerősötök, akinek 30+ hetesen halt meg a babája? Mi volt az oka és a kimenetele?

Figyelt kérdés
2021. szept. 30. 21:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
94%
Én is 34.héten szültem halva a kislányom. Köldökzsinór feszült rá. Sajnos nem extrém ritka az ilyen, de a legtöbb terhesség teljesen probléma mentes. Azóta született még babánk.
2021. szept. 30. 23:19
 12/14 anonim ***** válasza:
71%
Születése után 2 héttel MAJDNEM. Hála Istennek, sikerült megmenteni, de nem sokon múlt. Veleszületett szívbetegsége derült ki akkor, addig fogalmunk sem volt róla.
2021. okt. 1. 01:27
 13/14 anonim válasza:
92%
Nekem 32.héten volt sűrgősségi császár. 6 napot élt a kisfiam. Elzáródott a Köldök zsinór, nem kapott oxigént. Azt mondták, méhen belüli fertőzés. Ez 12 éve történt. Most van egy 10, 5 éves kislányom, problémamentes terhesség volt.
2021. okt. 2. 08:41
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy kicsit más sztori, de a névadásról jutott eszembe: a nagymamám kislánya szívnyílással született, meg egyéb baja is volt, pár hónapot élt csak. Következő kislányának ugyanazt a nevet (egyébként a saját nevét) adta. Ez a kislány is genetikai rendellenességgel született, azt hiszem 1 évet élt. A következő terhessége szintén kislány volt, ekkor már másik nevet választott, ez a kislány teljesen egészséges lett.

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy nem vagyunk egyformák, van aki még a megszületett és meghalt gyermek nevét is képes adni az új gyermeknek. Az, hogy ez mennyire furcsa másoknak, nem hiszem, hogy számít.

2021. okt. 21. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!