Missed ab műtét után nincs vérzésem. Normális?
Pénteken vagyis lassan 2 napja volt missed ab műtétem épp 9 hetesen. Lamináriával tágítottak, nekem az sem fájt. Műtét közben kissé repedt a méhszáj, de varrni nem kellett. Így egy adag gyógyszeres gézt tettek be míg haza nem jöhettem, akkor kivették.
Ott azon volt némi vér, de azóta semmi. Normális hogy egyáltalán nincs vérzésem?
Ugyanígy jártak el velem is, 9 hetesen. Én véreztem. Azt mondták az a jó, hogy tisztul még otthon is.
Mindenképp mondanám ezt az orvosnak, aki operált!!
Nekem 3-szor volt missed ab miatt műtét. Első alkalommal barnázás volt 1 hétig, majd utána 2 napig vérzés, majd még pár nap barnázás. Műtét után 2 héttel kellett menni kontrollra, minden rendben volt.
2. és 3. alkalommal 2 hétig barnáztam, de nem volt vérzés. Viszont fájt a hasam, de minden rendben volt a konrollnál.
Gondolom mész majd kontrollra te is, mindenféleképpen említsd majd azért meg az orvosnak.
Jobbulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!