Akiknek elment a baba mit ereztetek elotte? egyaltalan lehet ezt erezni?
Reménykedtem, hogy minden rendben, és más miatt van az a kisvérzés. Másnap a nőgyógyásznál bőgtem mint egy csecsemő. De kedves volt vigasztalt.
13 hetesen vetéltem el.
Én nem éreztem semmit, nem volt tünet se.
7 hetesen ment el.
Elejétől fájt a hasam alja, 6 hetesen volt barnázás 7 hetesen egy reggel friss vér cseppek, de görcs nem volt.
Mire beértem elöntött, betétcsere közben a korház wc jében ki is pottyant egy golyószerű valami.
A kövi terhesség is has fájással indult, kis barnázás, de ő még is itt van 2.5 éves🥰
Jah meg a teszt egyre halványabb lett
6os voltam
A tesztem halvány lett.
Én, hiába tudtam, hogy sikerült, csak nem tudtam beleélni magam, folyamat a vetélés gondolata járt az eszemben. Úgy, hogy akkor volt 1 éves a fiam, problema mentes terhességgel. Aztán úgy a 6.héttől iszonyú derékfájás, görcsölgetések. 7+4lettem volna, mikor a dokihoz mentem, akkor mondta, hogy sajnos 6hetesen megállt. Műtéttel vették el a 9.héten, nem indult be magától. Addig végig a derékfájás es a görcs megvolt. Ahogy a reggeli rosszullétek, hányás is.
Nem éreztem semmit az elsőnél. Sokkhatás volt megtudni, hogy nem él.
Másodiknál már éreztem, mert megindult a vajúdás, halva született.
Harmadiknál brutál fajdalommal vittek a műtőbe, méhenkívüli volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!