Lehet ebből még valaha egészséges terhesség? Milyen kivizsgálásokat csináltattatok meg?
Ha esetleg megint missed ab lenne a vége, nem ártana csináltatni egy hormonvizsgálatot, de ezzel mindenképp kellene a missed ab után várni 3 ciklust, mert akkor mutat reális eredményt. Érdemes lenne a pajzsmirigyet is megnézetni, illetve egy 3 pontos cukor- és inzulinterhelést végeztetni.
A reményt nem szabad soha feladni..
Szurkolok nagyon! Progeszteront már használsz, nagyon jó! Ha késő lenne, akkor már a vérzés megjelent volna.
Az első terhességemet 5 hetesen vesztettem el. Szerettem volna okosabb lenni, így utána jártam, mi lehetett a baj. Tudtam, ha megint kimaradna már aznap elmegyek orvoshoz progeszteront íratni.
Így is tettem. Akkor még az orvos csak megvastagodott méhnyálkahártyát látott, de már akkor elkezdtem használni a bogyót és azóta már megszületett a kisfiam.
Az elsőnél nekem nem erősödött a teszt. Éreztem, tudtam, hogy baj van! Vérvételre is elmentek, hogy mennyi HCG van a szervezetemben. Rá másnapra kezdtem el vérezni.
A másodiknál már aznap amikor meg kellett volna jönnie, csináltam tesztet. Szintén halvány, alig látható, így azonnal orvos. Másnapra olyan szép erős lett, hogy leugrott róla. 1 napos progeszteron használat után és tudom, hogy nekem az segített.
Ezzel azt szeretném mondani ha nagyon izgulsz, vegyél tesztet, nézd meg, mennyire erős rajta a csík!
Szurkolok, hogy minden rendben legyen!
Igen, csak ugye én már 7 hetes terhes kéne hogy legyek, ennek ellenére csak egy petezsákot láttak, nem tudom hogy papíron 7 hetes terhességnél tudnak e még progival segíteni, de persze remélem hogy igen :) egyébként aug 8.-án teszteltem pozitívat, utána még csináltam vagy 4-5 tesztet amik erősödtek, szóval nem igazán tudom hova rakni a dolgot.
De remélem így is fordulhat még jóra :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!