Missed ab műtétem volt lassan 4 hete. Sajnos a 9. heti vizsgálaton kiderült, hogy elhalt a baba és műtéttel kellett befejezni. Közületek ki milyen gyorsan gyógyulgatott odalent? Én barnázgatok, vérzés csak a műtét utáni éjjel volt.
Figyelt kérdés
2021. máj. 11. 23:07
11/15 anonim válasza:
De most ha jól értem műtét óta először jött meg neked ugye? De ennek most örülünk hogy megjött nem?:D hisz egyet azért érdemes várni, vagy te már babás akartál lenni?
12/15 anonim válasza:
Írta hogy reméli a következő nem ilyen lesz. Szerintem 1-2 mensit érdemes várni, nekem 3 hónapot mondott a dokim :) mi be is tartottuk, nem szeretnénk bajt, most lesz majd első hónap :) sok sikert mindenkinek!
13/15 anonim válasza:
1 vagyok
Májusban volt missed 18ban
Júniba már + volt a teszem egy mensi után, 2 éves a fiam, minden rendben volt a terhesség alatt.
14/15 anonim válasza:
Nekem április elején volt a műtét, azután megjött 5 hétre, és remélem a dokim is rámondja hogy mehet a project, én nem szeretnék várni ha nincs akadálya.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy sokan válaszoltok :) Először jött még meg igen, csak a menstruációra értettem, hogy remélem már nem lesz ilyen az állaga a következőnél. Nem voltunk együtt a műtét óta még védekezéssel sem, mert nem mertem kockáztatni a barnázgatás miatt, féltem hogy elkezdenék vérezni. Újabb babára pedig sajnos nem érzem, hogy készen állnék :( egyébként nekem azt mondta a doki, hogy lehet egyből próbálkozni ha szeretnénk az első menzesz után, mert minden rendben volt a műtéttel, de a kontroll miatt azért izgulok kicsit.
2021. máj. 13. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!