Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Vetélés után másfél héttel...

Vetélés után másfél héttel mensi szeru vérzés majd elmúlik?

Figyelt kérdés
Vetélés után volt egy kicsi verzesem de pár nap után vége lett, nem vereztem egyáltalán utána. Most meg éreztem hogy bal betefeszkemnel szúrt, volt egy kicsi gorcs meg kicsi vér( azt hittem megjött mert ugyanaz az érzés volt és a színe se az az elénk piros volt, hanem mint amikor megvan az a vörös színű) de már el is múlt. A mensi szeru érzés meg van, de nincs vérzés. Másnak volt így? Miért van ez? Sok olyat olvastam hogy peteeres jele, de hát nekem amúgy is ilyenkor szokott megjonni, 5.-e körül. Szerintetek?
2021. márc. 5. 15:19
 1/3 A kérdező kommentje:
Rá kerestem és rejtett ovulacios tüneteket dobta fel elsőnek. Minden igaz rám. Van olyan folyasom is, mint amikor termékeny vagyok. De ez hogy lehet? Mármint mindig érzem az ovus tüneteket és ez is ugyanaz. De pecsetelo vérzés sose volt.. mármint az hogy lehet hogy van peteeresem? Meg ez normális??
2021. márc. 5. 15:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Csinálj ovu tesztet, így tünetek alapján kevés ezt így megítélni.
2021. márc. 5. 21:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Nincs itthon de ha tudok veszek, kiváncsi vagyok mi ez. Másnak volt így?
2021. márc. 5. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!