Aki többször elvetélt mikor tudott igazán örülni az újabb terhességnek? Mikortól volt meg a kötődés?
Akkor örültem, amikor megszuletett a fiam, én végig paraztam, hogy baj lesz.
Előtte két vetélésem első trimeszterben majd egy halva születés.
Van egy 2éves fiam. Vele az első pillanattól "várandósnak éreztem magam". Eszembe sem jutott, hogy baj lehet.
Aztán szerettük volna a tesót. Elsőre üres petezsák, majd másodszorra a 6.hétig jutottunk mikor leállt a fejlődésben.
Most 14.hét közepén járok,2hete voltam utoljára uh-n, minden rendben volt. Azóta néha néha mozogni is érzem (legalábbis úgy gondolom, őt érzem). Mégis folyamat kételkedek, hogy minden oké-e, tuti nincs baj? Megmarad?
A hasam már igencsak látszik, mégis folyamat aggódok, nem fejlődik, stb.
Nem érzem állapotosnak magam, úgy mint a fiammal anno.
Első terhességem alatt barnáztam, véreztem az egész egy félelem volt, alig vártam hogy megszülessen. A második baba minden előjel nélkül a 9.héten állt meg a fejlődésben. Most 17 hetes vagyok, valahogy ennél nem parázok. Talán már csak elfáradtam félni. Mondjuk könnyebb már, hogy mocorog.
Kitartás, minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!