Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Aki többször elvetélt mikor...

Aki többször elvetélt mikor tudott igazán örülni az újabb terhességnek? Mikortól volt meg a kötődés?

Figyelt kérdés
Lombikos vagyok egyébként, de most teljesen más érzés. Korábban már beszéltem is ilyenkor hozzá/hozzájuk. Nem arról van szó, hogy nem örülök, csak valahogy teljesen más mint korábban. Kicsit lelkiismeretfurdalásom van, hogy nem merem beleélni magam. Tavaly két vetélésem volt. Először leállt a szíve 8.héten, utána üres maradt a petezsák. Tegnap volt hcg vérvétel, és 2 hét múlva kell ultrahangra menni. Megnehezíti a helyzetet, hogy most is vérzek/barnázok. Érdekelne hasonló helyzetben lévők, hogyan reagáltak.

2021. ápr. 8. 08:46
 1/5 anonim ***** válasza:
89%

Akkor örültem, amikor megszuletett a fiam, én végig paraztam, hogy baj lesz.

Előtte két vetélésem első trimeszterben majd egy halva születés.

2021. ápr. 8. 08:49
 2/5 anonim ***** válasza:
89%

Van egy 2éves fiam. Vele az első pillanattól "várandósnak éreztem magam". Eszembe sem jutott, hogy baj lehet.

Aztán szerettük volna a tesót. Elsőre üres petezsák, majd másodszorra a 6.hétig jutottunk mikor leállt a fejlődésben.

Most 14.hét közepén járok,2hete voltam utoljára uh-n, minden rendben volt. Azóta néha néha mozogni is érzem (legalábbis úgy gondolom, őt érzem). Mégis folyamat kételkedek, hogy minden oké-e, tuti nincs baj? Megmarad?

A hasam már igencsak látszik, mégis folyamat aggódok, nem fejlődik, stb.

Nem érzem állapotosnak magam, úgy mint a fiammal anno.

2021. ápr. 8. 11:30
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
Akkor nyugodtam meg, mikor megszületett. Előtte folyton paráztam.
2021. ápr. 8. 16:51
 4/5 anonim ***** válasza:
93%

Első terhességem alatt barnáztam, véreztem az egész egy félelem volt, alig vártam hogy megszülessen. A második baba minden előjel nélkül a 9.héten állt meg a fejlődésben. Most 17 hetes vagyok, valahogy ennél nem parázok. Talán már csak elfáradtam félni. Mondjuk könnyebb már, hogy mocorog.

Kitartás, minden rendben lesz!

2021. ápr. 8. 17:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, nagyon sajnálom, hogy veletek is megtörtént. Kicsit megnyugtattatok, hogy nem csak én vagyok ezzel így. Erre már mi is gondoltunk, hogy teljesen akkor nyugszunk meg ha megszületik. Minden jót kívánok a továbbiakban, és kívánom ne legyen probléma senkinél.
2021. ápr. 9. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!