Szerintetek lehet már ilyen hamar újra baba?
Szerintem várj még az esedékes menstruációig. Tudom, hogy alig várod már, de hidd el, csak feleslegesen stresszeled magad, ha túl korán tesztelsz és (még?) negatív lesz. Azon a pár napon már nem múlik :)
Szurkolok!
2021. márc. 31. 11:33
Szia. Nekem oktoberben volt egy missed abom 8 hetesen...nekünk nem mondta az orvos hogy várnunk kellene, bár olvastam több helyen a 3-6 hónapot de új kutatásokra alapuló cikkeket is találtam amik szerint nem kell várni, nagyobb az esély a teherbeesesre és az egészséges terhességre ha a vetélés után mihamarabb próbálkoznak a párok...szóval mi is így tettünk és nivember végén már újra terhes voltam..most vagyok 20 hetes és minden rendben :)
2021. márc. 31. 12:27
3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm egyes igazad van várok még :)
2es gratulálok neked! Mi kivártuk a 3hónapot, bízom benne így is sikerült 😊
Szia!
Szerintem is varj meg, de szurkolok:)
Nekem novemberben volt vetélésem 6 hetesén. Decemberben kezdtunk probalkozni ismet(masfel honapot vártunk kb mire ujraprobalkoztunk). Es abból az egy alkalomból meg is fogant a baba, most vagyok 16 hetes.
2021. márc. 31. 12:47
Szia.
Nekem november 2.án volt egy 8 hetes vetélésem.
December 4.én pozitívat teszteltem és már 21 hetes vagyok :)
Én is "megérkeztem" hogy újra sikerült :)
Én drukkolok
2021. márc. 31. 12:55
Van esély rá, hogy azonnal teherbe ess. Nekem sima vetélésem volt augusztusban. Mi nem vártuk ki a három hónapot, októberben elhagytuk az óvszert, több se kellett, az eredmény itt rugdos a hasamban. Szóval bármi lehet, de azért várd ki a menzesz idejét, aztán tesztelj.
2021. márc. 31. 13:08
Nekem a doki 1 vérzést mondot szeptemberben 14.héten volt missed, januárban + lett a tesztem, de sajnos nem lett szívhang. Most is 1 vérzést mondott csak. A fiam előtt májusban volt missed majd júliba lett + a tesztem, most lesz 2 éves minden rendben volt a terhesség alatt 40+3 napon indította a doki.
2021. márc. 31. 13:26
Nekem decemberben volt művi befejezésem élettel összeegyeztethetlen rendellenesség miatt a 12. hét legvégén. Januárban 1x megjött és most már újra 10 hetes vagyok. Nekem is több orvos mondta, hogy ilyenkor hamarabb összejöhet és hogy nem kell 3 hónap várakozás az új eredmények szerint. Illetve én is 11.dpo-n teszteltem pozitívat. Megpróbálhatod, de az a lényeg, hogy akármi is az eredmény még ne éld bele magad vagy ne keseredj el, hanem próbáld a helyén kezelni. Kívánom a legjobbakat! :)
2021. márc. 31. 13:30
Nekem egy menszeszt mondott a dokim, amit érdemes kivarni, hogy tudjunk honnan számolni, és tisztuljon ki a méhem rendesen.
Nem sokára probalkozhatunk újra, amit már nagyon várunk :)
Sok sikert kerdezo, remelem összejött neked! Én meg éreztem mindkét terhességem, sajnos az utóbbi vetélés lett igaz, de akkor is tudtam hogy sikerült.
Jó lesz minden! 😊
2021. márc. 31. 15:25
10/12 A kérdező kommentje:
Tudom, borzalmasan türelmetlen vagyok, de az itt olvasottak alapján én is tesztelem, és pozitív 🥰 Köszönöm a drukkot, jól esett nagyon!
Kapcsolódó kérdések: