Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Ma kaptam meg a vizsgálatok...

Ma kaptam meg a vizsgálatok eredményeit. De valamit nem értek, valaki megmagyarázná?

Figyelt kérdés

Az orvos azt mondta minden rendben van, kivéve a Prolaktin szintemet, az egy kissé magas, 3 hónap múlva újra megkell nézni, de egyelőre ezzel nem kell foglalkozni, nyugodtan belevághatunk a baba projektbe (újra).

Valami viszont nem világos. Mielőtt azzal jönnétek, hogy miért nem kérdeztem őt: hát azért, mert délután konzultáltunk telefonon, az eredményeket pedig nemrég kaptam meg emailben.

Rápillantanátok erre? TSH érték.

[link]

2021. márc. 3. 18:06
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Hát igen, lehetséges, hogy ilyen értékkel is kihordható a baba, de én semmiképpen sem szeretném a véletlenre bízni.

2021. márc. 3. 21:30
 22/26 anonim ***** válasza:
Nekem még annyit tanácsolt az endokrinológusom, hogy csak olyan terhes vitamint szedjek, amin fel van tüntetve, hogy jód mentes, mert hatással van a TSH-ra. Majd írd meg, hogy sikerült-e valamit intézned a háziorvossal. 9-es voltam
2021. márc. 4. 12:36
 23/26 A kérdező kommentje:

Persze megírom.

Reggel hívtam egyébként, elmondtam az aggodalmamat az asszisztensének (ugye itt először velük kell beszélni, ők továbbítják az ügyet az orvosnak). Az orvos késő délután fog visszahívni, jelenleg rendel, így csak később tudok vele beszélni. Nagyon remélem csinál valamit, de most már nem hagyom annyiban semmiképpen.

2021. márc. 4. 12:43
 24/26 A kérdező kommentje:

Na közben hívott...hát nem vagyok boldog 😪

Az van továbbra is, hogy nem kell semmit csinálni. Ha teherbe esem, majd csinálnak újabb vérvizsgálatot, és meglátják akkor mi a teendő (eredménytől függően).

Egyszerűen nem hiszem el...

2021. márc. 4. 14:38
 25/26 A kérdező kommentje:

Az interneten beszéltem egy másik orvossal, aki megadta az elérhetőségét egy orvosismerősének. Neki kell írnom, felvázolni a helyzetemet, illetve elküldeni a laboreredményt is. Egy héten belül remélhetőleg válaszolni fog.

Komolyan mondom, sosem lesz vége.

2021. márc. 4. 14:41
 26/26 anonim ***** válasza:
Sajnálom, ez dühítő 🙁
2021. márc. 4. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!