Ma kaptam meg a vizsgálatok eredményeit. De valamit nem értek, valaki megmagyarázná?
Az orvos azt mondta minden rendben van, kivéve a Prolaktin szintemet, az egy kissé magas, 3 hónap múlva újra megkell nézni, de egyelőre ezzel nem kell foglalkozni, nyugodtan belevághatunk a baba projektbe (újra).
Valami viszont nem világos. Mielőtt azzal jönnétek, hogy miért nem kérdeztem őt: hát azért, mert délután konzultáltunk telefonon, az eredményeket pedig nemrég kaptam meg emailben.
Rápillantanátok erre? TSH érték.
Köszönöm szépen.
Hát igen, lehetséges, hogy ilyen értékkel is kihordható a baba, de én semmiképpen sem szeretném a véletlenre bízni.
Persze megírom.
Reggel hívtam egyébként, elmondtam az aggodalmamat az asszisztensének (ugye itt először velük kell beszélni, ők továbbítják az ügyet az orvosnak). Az orvos késő délután fog visszahívni, jelenleg rendel, így csak később tudok vele beszélni. Nagyon remélem csinál valamit, de most már nem hagyom annyiban semmiképpen.
Na közben hívott...hát nem vagyok boldog 😪
Az van továbbra is, hogy nem kell semmit csinálni. Ha teherbe esem, majd csinálnak újabb vérvizsgálatot, és meglátják akkor mi a teendő (eredménytől függően).
Egyszerűen nem hiszem el...
Az interneten beszéltem egy másik orvossal, aki megadta az elérhetőségét egy orvosismerősének. Neki kell írnom, felvázolni a helyzetemet, illetve elküldeni a laboreredményt is. Egy héten belül remélhetőleg válaszolni fog.
Komolyan mondom, sosem lesz vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!