Ma kaptam meg a vizsgálatok eredményeit. De valamit nem értek, valaki megmagyarázná?
Figyelt kérdés
Az orvos azt mondta minden rendben van, kivéve a Prolaktin szintemet, az egy kissé magas, 3 hónap múlva újra megkell nézni, de egyelőre ezzel nem kell foglalkozni, nyugodtan belevághatunk a baba projektbe (újra).
Valami viszont nem világos. Mielőtt azzal jönnétek, hogy miért nem kérdeztem őt: hát azért, mert délután konzultáltunk telefonon, az eredményeket pedig nemrég kaptam meg emailben.
Rápillantanátok erre? TSH érték.
2021. márc. 3. 18:06
1/26 anonim válasza:
TSH mellett T3 es T4 et is szoktak nezni, az nincs rajta?
2/26 anonim válasza:
Gyerekvállalás előtt ezt kezelni kellene.
3/26 A kérdező kommentje:
Pillanat, megnézem.
2021. márc. 3. 18:25
5/26 A kérdező kommentje:
2021. márc. 3. 18:34
6/26 anonim válasza:
Endokrinologusnak megmutatnam, valszeg van egy kis alulmukodesed, de nem vagyok orvos. Ha igen kapsz ra gyogyszert es 8 het mulva visszahiv vervetelre h javult e. Illetve ha kozben teherbe esnel elszallhat az ertek, mindenkeppen ujra kell nezni.
7/26 A kérdező kommentje:
Mint írtam is, azt mondta az orvos, hogy minden rendben, 3 hónap múlva viszont a Prolaktin érték miatt és talán a TSH miatt is kell egy új vérvétel. De egyáltalán nem fog számítani, ha akkor már terhes leszek az eredmény szempontból. Direkt rákérdeztem erre. Csak már olyan bizonytalan vagyok (mert félek), hogy az orvosnak sem hiszek. Gondoltam kikérem azok tanácsát, akik hasonló cipőben járnak.
2021. márc. 3. 18:38
8/26 A kérdező kommentje:
#6 Igen, szerintem is van, sőt ő is említette. De az van, hogy ez nem akkora értékű, hogy kezelni keljen. Már voltam kétszer ezelőtt is hormon vizsgálaton, akkor is ez volt, egyik alkalommal magasabb volt a normálinál, de akkor sem kellett semmit kezdeni vele.
2021. márc. 3. 18:43
9/26 anonim válasza:
Én 3,05 Tsh-ra már kaptam gyógyszert az endokrinológustól. Azt mondta jobb esély van a teherbeesésre ha 1,5 körül van. Még csak egy hónapja szedem, ezért nem tudom segíteni fog-e, de remélem.
10/26 A kérdező kommentje:
#9 Nem értem, hogy akkor esetemben mi van? Nekem sikerült azonnal teherbe esnem mindkétszer, de sajnos mindkettőnek vetélés lett a vége.
2021. márc. 3. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!