Mennyi idővel később indult be a vetélés missed ab után, akinél végül magától távozott műtét nélkül?
Figyelt kérdés
Nincs semmilyen panaszom, viszont pénteken megállapította az orvos, hogy nem fejlődött tovább az embrió, nincsenek életjelek.7-8 hetes lehetett. Én még várni szeretnék hátha magától távozik. Aki így volt annál mennyi idő volt az elhalástól amíg távozott?2021. márc. 1. 10:47
1/7 anonim válasza:
Szia!
5 hetesen tudtam meg,hogy nem fejlődik.
Majd 4 héttel később vetéltem el spontán.
Az orvosom ragaszkodott hozzá,hogy ne legyen műtét,így visszagondolva nagyon örülök,hogy bíztam benne.
Ami érdekes,hogy aznap vetéltem el mikor a menzeszem is lett volna.
2/7 anonim válasza:
Durván négy-öt hét kellett nekem is, az ötödik héten kezdtem barnázni/pecsételni, a tizedikre lett vege. Igaz én még kaptam az elején progeszteront, hátha megmarad, anélkül lehet hogy gyorsabban ment volna.
3/7 anonim válasza:
9hetesen állt le a fejlődésben , 2hét múlva mentem orvoshoz akkor derült ki. Másnap indult be a vetélés.
4/7 anonim válasza:
8 hetesen derült ki, hogy elhalt... valószínűsíthető, hogy sosem volt életben (ezt mondták)
20 napra rá vasárnap (már volt időpontom a kórházba kedd reggelre) indult be a vetélés. Teljesen kitisztultam.
A második 7 hetesen ment el, neki már volt szívhangja...
Kb. egy hétre rá indult be a vetélés. Itt is magától kitisztult.
5/7 anonim válasza:
Szia
Nekem 9 hetesen allt meg a fejlodesben es 11 het + 4 nap kezdtem verezni. Masnap elfolyt a magzatviz, es delben mutottek!
Kitartas!
6/7 anonim válasza:
Sziasztok. Nekem is tegnap derult ki hogy 6 hetesen megallt, es este barnas folyasom volt.. Most varok hatha szepen megindul magatol
7/7 A kérdező kommentje:
Nekem végül műtét lett a vége, idő szerint a 11. héten. 7 hetesen halt el az embrió, a műtétig sem volt semmilyen tünetem.
2021. ápr. 1. 08:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!