Akinél volt missed ab, éreztétek még a méhszalagok nyúlását az után is, hogy már nem élt a baba?
Figyelt kérdés
Ugye, elvileg ennek legtöbbször nincs tünete, csak uh-n derül ki.
Nagyon félek ettől, hogy mit fog látni a doki, amikor megyek.
Viszont érzem sokszor a méhszalagokat egy-egy hirtelen mozdulatra stb.
Emiatt megnyugodhatok, hogy akkor növekszik a baba vagy ezt akkor is érezném, ha már megállt volna a fejlődésben?
2021. febr. 26. 13:13
1/2 anonim válasza:
Én csak az elején az 5- max 6 héten éreztem. A terhesség a 7-8 hét körül szakadt meg. A tünetek fent maradhatnak attól de pl ha valaki elkezdi a magnéziumot nagyobb mennyiségben szedni attól is alább maradhat a görcs
2/2 anonim válasza:
Én éreztem mikor pl. hirtelen felálltam,hányingerem is volt pedig akkor már csak azt vártam,hogy elvetéljek.Már tudtam,hogy vetélés lesz.(3 uh.alapján)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!