2 hónapja volt missed ab.om és érdekelne nektek hogy jött meg utána?
Figyelt kérdés
Sziasztok az első mensim megjött 32 napra utána két hét múlva megint volt egy kevés ha minden igaz ma kellett volna megjönnie de nem jött lehet hogy a félidei mensitől kell számoljam?2020. dec. 2. 11:38
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem óramű pontosan működünk, főleg ilyenkor. Mégiscsak terhes voltal, hormon változás, most megint valtoztak a hormonok. Szerintem még várjál, ha 2 hét múlva sem jön meg, akkor kérdezz rá az orvosodnál. Személyes tapasztalatom nincs, engem meg csak egy hete műtöttek.
2/2 anonim válasza:
Nekem okt 29én volt műtetem. Azóta 1x jött meg, az pontosan 28napra. Sima mensi volt. Se nem fájt jobban, se nem volt több, ahogy én a neten utánaolvastam. Ugyan ugy 5 nap volt, mint elötte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!