Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Akinek volt már vetélése...

Akinek volt már vetélése mikor vagy hogy nyugodtatok meg a következő babánál? Vagy megnyugodtatok-e egyáltalán?

Figyelt kérdés

2020. nov. 30. 07:55
 1/8 anonim ***** válasza:
72%

Nekem nem vetélés, csak gyanu volt, aztán , hogy lehet beteg....de így sem ment..nem tudtam megnyugodni

Már megszületett és azután mertem elhinni, hogy lesz, hogy van, ès minden rendben

2020. nov. 30. 08:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy 11 hetes vetélésem. 9 hónapbután sikerült megint. Izgultam baromira, de a 12. heti ultrahangnál amikor láttam, ott teljesen megnyugodtam. A tesónál már egyáltalán nem izgultam. Ez azért személyiség függő is. Ha izgulosabb, és aggódóbb típus vagy, akkor azt tudom elképzelni, mint az első válaszolónál.
2020. nov. 30. 08:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

7 hetesen ment az első.

Rá 8 hónapra terhes lettem. 12.heti genetikai után kicsit nyugodtabb lettem,de az egész terhesség alatt bennem volt a para,mikor miért.( sokat mozog,keveset mozog,etc). Többször voltam is emiatt ügyeleten is,de úgy voltam,inkább nézzenek hülyének,mint baj legyen. Végül egészséges babám lett. Remélem a tesónál már nem leszek ennyire parás.

2020. nov. 30. 11:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ugy mint elsonel, vereztem a 6.heten az elso ket babammal, 9.heten a harmadikkal.

Nonstop bugyinezegetes, belso hataridok megadasa. Lassuk meg mit mondanak a 12.heten, aztan a 18hetes uh-n, aztan legyen 22hetes mert akkor mar megmaradhat, ha beindulna, aztan legyen 36hetes, onnantol mar nem koraszulott. Babacuccok vasarlasa csak a 34.heten.

A 3.nal tudtam kicsit elengedni magam es vettem par terhesruhat magamnak, jelezven magamnak h babat varok, utolso terhesseg, elvezzuk picit. Az utolso par heten mar nem nezegettem a bugyit h van-e rajta ver.

2020. nov. 30. 17:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Amikor èreztem màr rendszeresen a mozgàsàt :)
2020. nov. 30. 20:30
 6/8 anonim ***** válasza:
A 23. héten volt egy nagyon részletes ultrahang, ahol már egészen babaformája volt, akkor kezdtem elhinni, hogy rendben lehet, de akkor nyugodtam csak meg, amikor megszületett.
2020. nov. 30. 21:59
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az első babám extrém koraszülött lett HELLP szindróma miatt, 3 napos korában angyalka lett.

A 2. terhességemet végig rettegtem, de az nem kifejezés, hogy mennyire... Csak a vizsgálóasztalon voltam nyugodt, a dokinál, amíg rajtam volt az ultrahang fej. 15 perccel később már nem. Iszonyú volt... A szülés pillanatában nyugodtam meg - egészséges, imádnivaló kisfiam lett:)

A 3. terhességem alatt egyáltalán nem izgultam, sőt... olyan laza, vidám voltam :) Aztán vetéléssel, műszeres befejezéssel zárult a 10. héten, elhalt a terhesség.

A 4. terhességnél megint paráztam, de már nem annyira. Ki tudja, talán az izgulásba is bele lehet fáradni egy idő után? Gyönyörű kislányom lett.

4 terhességből van jelenleg 2 szép gyerekünk - mi itt megállunk, nem kockáztatunk többet.

2020. dec. 2. 01:07
 8/8 anonim ***** válasza:

Elősször akkor lettem kicsit nyugottabb mikor a 7 heten túl voltam, ott szakadt meg az előző terhességem,de igazából végig izgultam, de 25 héttől már nem annyira féltem, mert onnantól életképes a magzat.

Ma már 20 hónapos örökmozgó🥰🥰

2021. jan. 2. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!