Missed ab után mennyi vérzésetek volt és meddig?
Csütörtökön műtöttek. Akkor a dokik konkrétan semmit nem mondtak, mire számíthatok.
Neten olvasgattam, hogy átlagban olyan 2 hétig tart a vérzés. Anyukámnak 3 vetélése volt, ő azt mondta 1-2napig vérzett csak mindegyik után.
Csütörtökön pecsételtem, pénteken szombaton semmi nem volt. Vasárnap már erősebb vérzés, ma meg nagyon brutál. Ma egy igen erős mensi vérzése elég fájdalmas görcsökkel párosítva.
Mindenhol azt olvasom, hogy az első 1-3nap a bő vérzés, utána csillapodik. Nekem pont fordítva.
A kórházba semmi szín alatt nem mennék vissza, magándokihoz 4hetes kontrollra megyek. A magándoki annyig mondott telefonban, amíg nincs láz és iszonyú vérzés, addig ne aggódjak, ennyi.
Ki mennyit és meddig vérzett?! Most nagyon kétségbe vagyok esve. Főleg, hogy senki nem mondott semmit, mire számítsak :(
Engem október 16.án műtöttek. Csak a műtét napján véreztem, mint mensikor. Utána 1 hétig barnáztam.
Sajnálom ami veletek történt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!