Spontán vetélés művi befejezés nélkül?
Én kétszer vételtem, pont tegnap voltam én is kontrollon. Nálam is minden rendben volt, hála Istennek szépen kiürültem.
Mindkét vetélésem más volt. De mindkettőnél véreztem kb. 1 hétig. Az elsőnél hatalmas görcseim voltak, nagy darabokban jött a vér belőlem, meg minden más. Heves volt, mint egy "kis szülés", meg aznap, mikor megkezdődött ki is jött belőlem minden, de még végeztem egy hétig utána és fáj, húzódott nagyon a hasam.
A másodiknál kisebb volt a terhesség, kevesebb volt a fájdalom is, de sokkal erősebb, mint egy menstruációs. Nem volt darabos vérzéssel, mármint csak pici darabkák, nem olyan csirkemáj szerű, mint az elsőnél.
Szóval teljesen normális, hogy vérzel még, egy menstruáció is napokig tart. Ez pedig annál komolyabb. És jó, hogy vérzel, mert ki kell jönnie annak, ami már nem oda való. Az interneten is írják, hogy 1-2 hét vagy akár több is lehet míg kitisztulsz. De nem is értem, nem mondta neked ezeket a szülésznő/orvos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!