Vetélés után, ha már nem vérzek, nem görcsölök, akkor valószínűleg minden rendben van?
Amikor utoljára látott orvos, akkor 12 mm nyálkahártya volt, más nem. Kaptam Ergam cseppet, a vérzés elég hamar elmúlt. Mivel ezt kórházban kaptam, azt mondták menjek vissza az sztk-ba kontrollra. A mondott időben nem tudtam menni, mert a háromból kettő napon nem rendelt a kezelőorvosom, a harmadikon pedig nekem nem volt jó, mert a férjem pont dolgozott a rendelési időben, a gyerekeket pedig nincs kire bízni olyankor.
Elmentem hát tegnap, nagy nehezen sikerült szereznem gyerekfelvigyázót. De elhajtottak az sztk-ban, mivel időpontom nincs, nem tudnak fogadni. (Nyilván nincs, hiszen a kórház nem adhatott oda, de egyébként is 1-1,5 hónappal később tudnak csak adni. Például mostanság lett volna az az időpont, amit augusztus végén adtak volna terhesség megállapításra. Arra a terhességre, amit két hete vesztettem el.) Azt mondták üljek be ma reggel és várjak. De nyilván azért mentem volna tegnap délután, mert a héten a férjem délelőttös. Egyszerűen nem vihetek magammal egy két éves gyereket egész délelőtt a váróban ülni, a rendelőbe meg be sem vihetem.
Szóval szívem szerint már vissza sem mennék. Csak félek, nehogy bajom legyen. Illetve nem tudom mi baj lehetne egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!