Terhesség műtéti befejezése után mennyi az esélye egy újabb terhességnek?
Figyelt kérdés
Elolvastam hogyan zajlik egy ilyen műtét. Hát Elképesztő hentelésről olvastam: éles kanál, méh kapargatása stb. Nem tűnik valami kíméletes dolognak. Sokaktól hallottam, hogy abortusz után nem sikerült többé teherbe esniük , ez gyakorlatilag ugyanaz a műtét. És hát azok után, hogy szétkaparnak, ez hihetőnek is tűnik. Nagyon félek, mondjak le a gyermekáldásról? Volt aki teherbe esett utana?2020. szept. 15. 23:30
1/4 anonim válasza:
Én is féltem ettől. Igaz, kb 5 év telt az abortusz és a teherbeesés között, de elsőre sikerült a baba, amikor szerettük volna. Marha nagy szerencsém volt, tudom.
2/4 anonim válasza:
Ugyan már. Nézd már meg menyi abortusz van... Simán teherbe esnek utána a nők. Szülészeten lassan azon csodálkozom, ha valakinek még nem volt... Sőt, 7-8-9 abortusz után is teherbe szoktak esni.
Annak az esélye, hogy ebből gond legyen, nagyon kicsi.
3/4 anonim válasza:
Nekem missed ab volt, gyakorlatilag ugyanaz az eljárás. Fél évet vártunk a TSH beállítás miatt, utána egyből teherbe estem, pedig még a méhem is "nyomott, szív alakú". Ezt most tudtam meg császár közben, ezért maradt faros a kisfiam, aki itt alszik rajtam. :)
4/4 anonim válasza:
Nekem sajna két műtetes befejezésem is volt. Gyakorlatilag ugyanaz mint az abortusz. Az első után is sikerült és nem ez volt az oka, ami miatt elhalt. Pajzsmirigygondjaim vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!