Vetèlès, nektek is így zajlott le?
Figyelt kérdés
Szovetdarabok jönnek ki tegnap óta, sajnos elhalt terhességem van.
Ez ilyenkor normális, hogy vérrel együtt szövet is kijön?
2020. aug. 6. 16:53
1/8 anonim válasza:
Nem mindegy mennyi és mekkora darabok. Ha nagyon bőséges ,darabos a vérzés akkor vissza kell menni orvoshoz. Hányadik héten halt el a baba?
2/8 anonim válasza:
Normális, ki kell jönnie, bent nem maradhat. De lehet hogy orvosi ellátást igényel, ez sokmindentöl függ, én lehet inkább bemennék az ügyeletre
3/8 A kérdező kommentje:
5. Héten, majdnem a 6.-on
2020. aug. 6. 17:08
5/8 anonim válasza:
Teljesen normàlis. Èn 11. hetesen vetèltem el 10 hetes magzatot otthon, elèg nagy szövetdarabok, ès egy óriàsi vèrrög is kijött. Nem volt szüksègem orvosi segìtsègre. Rèszvètem.
6/8 anonim válasza:
Szerintem is normalis. En a 6 heten veteltem el , nekem is voltak szovet darabok..es egyben kijott egy 2,5 cm kis rozsaszin valami szerintem a petezsak lehetett.
7/8 anonim válasza:
Szerintem is normális. Nekem majdnem egybe kijött igaz minden de utána is volt még 1-2alkalommal darabos. Sajnálom nekem 2hete történt szintén 6.het. Ha sok lenne mindenképp menj vissza.
8/8 anonim válasza:
Nekem kemiai terhessegem volt ami azt jelenti a teszt kimutatta meg a hcg de az uh nem. 2 het keses utan megjott a menszeszem. Elsonek barnazas utana ver majd szovetdarabok/mehnyalkahartya. Ha nem boseges a vezes en nem gorcsolsz illetve nincs lazad akkor normalis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!