2 hónapja volt abortuszom, 6 hét szünet utáni első szeretkezés alkalmával ismét terhes lettem, cdinálnak ilyen kis idő után újabb abortuszt? Normális válaszokat várok, köszönöm. SOS
Van poliuretán óvszer, ami latexmentes... tudom, mert mi is azt használjuk, mert én is latex allergiás vagyok, de soha eszembe se jutott, hogy megszakítással vagy védekezés nélkül szexeljek, még 15 évesen se. Te meg állítólag felnőtt vagy, és annyi se jut eszedbe, hogy legalább a nőgyógyászod megkérdezd, hogy milyen más lehetőségeid vannak az óvszeren és a tablettán kívül. Megsúgom: sok, ahogy azt már a fenti válaszadó is leírta. Még a helyi spermicid + megszakításos módszer is nagyobb védelmet nyújtott volna, mint a semmi.
"Egyébként meg nincs 100%os fogamzásgátlási módszer"
De, ha 2 módszert egyszerre alkalmaztok, az gyakorlatilag 100%.
"mintha én tehetnék arról hogy sok embernek nem lehet gyereke, jézusom."
Erről tényleg nem te tehetsz, de a saját tudatlanságodról igen. Olcsóbb lenne védekezni, mint abortuszra járni 2-3 havonta...
Szia, nagyon off, de nem lehet, hogy latexre vagy allergiás? Mert akkor a latexmentes óvszer megoldás lehet. Plusz van méhszájsapka, pesszárium, termékenységtudatos módszer (hormonmentes a csatorna neve Youtubeon, ajánlom!)
Minden jót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!