Érdemes esemény utáni tablettát bevenni?
Én nem venném be, mert nem hüvelybe történt az ejakuláció. Meg amúgy is, mindjárt menzeszed lesz, ha esetleg kimarad, akkor mielőbb menj orvoshoz, akkor is tudnak intézkedni.
Ha mégis bevennéd, holnap menj szakrendelésre, én mondjuk este 7 kor mentem be a kórházba, ott kaptam receptet. Ez pár éve volt, akkor 6000ft volt az escapel tabi.
Én sem venném be, nagyon kevés az esélyed arra, hogy ebből baj lesz. Jóformán 0.
Viszont ha nagyon aggódsz és a lelkednek kell a megnyugtatás, akkor szerezz egyet. Tudom, milyen napokig ezen kattogni, hogy most akkor mi lesz, ha az ember nem vette be a gyógyszert (a legtöbb esetben teljesen fölöslegesen, teszem hozzá). A testednek biztos nem tesz jót viszont, egy hatalmas adag hormon van benne. Én rettenetesen paranoiás vagyok, de ha a helyedben lennék, még így sem venném be. Elsősorban azért, mert felül volt a szakadás és a párod nem is élvezett el.
A tabi maga nagyon drága, 6500 volt 2-3 éve, mikor nekem kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!