Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lett valaki terhes azutan, hogy idoben bevette az esemeny utanni tablettat? Postinor 2ot vagy mast?
14.en este kilyukadt az ovszer, pontosan nem tudjuk mikor, de bennem ment el baratom. Egy adag kifolyt, es azonnal mentem kimosni a huvelyem, es sok kijott akkor is. Azonnal mentunk ejjelnappali gyogyszertarba, es vettunk esemeny utanit. Postinor 2ot kaptam. Kb az aktus utan egy oraval be is vettem az elso szemet, 12 ora mulva pedig a masikat. jelentkeztek a mellekhatasokbol is... enyhe parpercig tarto fejfajas, hanyinger es alhasi gorcsok (legalabbis fura erzes az alhasban), es faradtsag. A neten biztato dolgokat olvastam, allitolag szakertok irtak, hogy ha bevettek az esemeny utanit nincs mitol felniuk. Viszont tudom, hogy nem 100% es ezert kivancsi vagyok, hogy lesz e valaki aki ezutan is terhes lett. Azt meg hozzateszem, hogy menstrualas vege utanni 3. nap volt, tehat a menstruacios naptaram szerint nem vagyok termekeny.. viszont nagyon felek. Ket het mulva csinalok ket tesztet... de addig is kivancsi vagyok.
Elore koszonom a valaszokat!
Lehet, hogy en vagyok tudatlan, de esemeny utanit nem csak receptre adnak ki??
Amugy rengeteg ilyen kerdes van, de tudtommal majdnem 100%ban biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!