12. het utan mennyire gyakori a veteles?
Nekem a dokim azt mondta, hogy nem a 12 hét számít, hanem a szívhang. Ha van szívhang, onnantól kezdve 98% az esélyem rá, hogy egészséges babám fog születni.
Én mindig erre gondoltam, amikor a terhességem alatt paráztam bármi miatt.
Én is nagyon sok olyat ismerek akinél később történet baj. A legfrissebb ilyen történetben egy szomszédomnak terminus előtt egy héttel egyszercsak levált a méhlepény, nem tudták megmenteni.
De terhesen nem szabad ilyen rémtörténetek után kutatni amúgy, mert nagyon nagyon sok rossz történik. De valójában még így is ez a ritkább. Gondolkozz pozitívan, minden rendben lesz!
Raersz akkor aggódni ezen ha valóban valami baj lesz, de nem lesz!
A statisztikai adatok nem fogják tőled távol tartani a rossz dolgokat, de nem feltétlenül történik rossz bárkivel. Nekem van olyan jó az életemben amire kevés esélyem lett volna. És ugyanígy rossz is ért ami előtt azzal nyugtattak hogy ne aggódj ilyen nagyon kevés alkalommal fordul elő.
Én jártam már úgy hogy 6 (!!!) hetesen majdnem elvetéltem, ugye az koraterhesség, nem számít, majd lesz másik. Stb. De meglehetősen nagy a megkűzdési képessége a gyereknek mert itt van. Egyetlen dolog amit tehetsz érte hogy azt a fajta stresszt amitől pihenni és enni sem lehet, azt nem hagyod elhatalmasodni magadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!