Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » 12. het utan mennyire gyakori...

12. het utan mennyire gyakori a veteles?

Figyelt kérdés
Mik szoktak az okok lenni? A baba adja fel vagy az anya szervezete? Azt gondolnam hogy genetikai teszten ha minden rendben, akkor az mar egy nagyon jo elojel, aztan megis olyan sok rosszat hallani.
2020. ápr. 26. 21:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a dokim azt mondta, hogy nem a 12 hét számít, hanem a szívhang. Ha van szívhang, onnantól kezdve 98% az esélyem rá, hogy egészséges babám fog születni.

Én mindig erre gondoltam, amikor a terhességem alatt paráztam bármi miatt.

2020. ápr. 26. 21:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Elofordul sajnos. Novermenek tavaly a 23hetben halt el a magzatja mehlepeny elegedetlenseg volt a gond. De tobb ismerosom van akinek a 20-34heten haltak el a babajuk. Sajnos
2020. ápr. 26. 21:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyon sok olyat ismerek akinél később történet baj. A legfrissebb ilyen történetben egy szomszédomnak terminus előtt egy héttel egyszercsak levált a méhlepény, nem tudták megmenteni.

De terhesen nem szabad ilyen rémtörténetek után kutatni amúgy, mert nagyon nagyon sok rossz történik. De valójában még így is ez a ritkább. Gondolkozz pozitívan, minden rendben lesz!

Raersz akkor aggódni ezen ha valóban valami baj lesz, de nem lesz!

2020. ápr. 26. 22:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A statisztikai adatok nem fogják tőled távol tartani a rossz dolgokat, de nem feltétlenül történik rossz bárkivel. Nekem van olyan jó az életemben amire kevés esélyem lett volna. És ugyanígy rossz is ért ami előtt azzal nyugtattak hogy ne aggódj ilyen nagyon kevés alkalommal fordul elő.

Én jártam már úgy hogy 6 (!!!) hetesen majdnem elvetéltem, ugye az koraterhesség, nem számít, majd lesz másik. Stb. De meglehetősen nagy a megkűzdési képessége a gyereknek mert itt van. Egyetlen dolog amit tehetsz érte hogy azt a fajta stresszt amitől pihenni és enni sem lehet, azt nem hagyod elhatalmasodni magadon.

2020. ápr. 27. 07:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Terhesen minden szart összeolvastam és mindenen folyamatosan rettegtem... Miért hányok miért nem miért így miért úgy... És be is vonzottam 26 hetesen megindult a szülés sürgősségi császár karácsonykor a pici 4 napig élt... De még ezek után is azt mondom hogy kapcsold ki azt a kva netet és ne foglalkozz mással csak hármotokkal... Ha baj van azt úgy is megérzed... Itt neten senki sem tud segíteni csak ártunk a rémtörténetekkel... Ha tudtam volna hogy csak ilyen kevés időnk jut azt az 5 hónapot is jobban megbecsültem volna a felesleges parázás helyett...
2020. ápr. 27. 08:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom!
2020. ápr. 27. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!