Méhen kívüli terhességnek mindig van tünete?
Figyelt kérdés
Illetve hanyadik hét körül szoktak előjönnia tünetek ha vannak?2020. ápr. 16. 10:11
1/12 anonim válasza:
Erős görcs, szúró fájdalom, vérzés. A görcsölgetés, szurka-piszka nem méhen kívülinél is előfordul, vérzés is (lehet vetélés jele). A teszt meg ugyanúgy pozitív és a koraterhes tünetek is ugyanazok. Szerintem az 5. héten túl nem húzza egy méhen kívüli, előbb hívsz mentőt. De keress rá.
2/12 anonim válasza:
Igen, így jelzi a szervezet, hogy gond van. HA az a zigóta elkezd nőni ott ahol rossz helyen beágyazódott, előbb utóbb zavarni fog valamit és a test "nem hagyja szó nélkül".
3/12 A kérdező kommentje:
Én vagy kémiai terhességre vagy méhen kívülire gondolok. Bár tünetem semmi nincs. Néha a bal oldalamba nyilallgat, de enyhén. Hétfő óta vannak ugyanolyan halvány pozitív tesztjeim, nem erősödnek. Nagyjából tegnap kellett volna megjönnie. Azért nagyjából, mert február elején volt missed abom és azután 6 hétre jött meg, most pedig nem tudom mikor kellene neki, régi menzesz szerint tegnap. Időpontot vizsgálatra kb a 7.hétre kaptam.
2020. ápr. 16. 10:54
4/12 anonim válasza:
Hát nem tudom, én ugyanebben a helyzetben terhességre gyanakodtam és az is voltam, annyi volt a különbség, hogy, egy darab tesztet csináltam, így az erősödését nem figyeltem.
5/12 anonim válasza:
Szedj magnéziumot. Az jó a simaizomgörcsökre. Ha méhen kívüli lenne, már elvéreztél volna és úgy görcsölnél, hogy ezt a kérdést ki se tudnád írni.
6/12 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy az a lényeg, hogy pozitív és nem kellene nekem sem tesztelgetni tovább, csak olyan halványka a teszt, hogy jobban éreztem volna magam ha látom, hogy erősödik, de nem.
2020. ápr. 16. 11:01
7/12 A kérdező kommentje:
Szedek magnéziumot, meg még egy zsák másik vitamint😅, de azért köszi a tanácsot.
2020. ápr. 16. 11:03
8/12 anonim válasza:
Ha stresszeled magad, az sokkal többet árt a babának mint hinnéd! Nyugi, lazíts, nincs semmi baj!
9/12 A kérdező kommentje:
Neked legyen igazad. Én is annak örülnék a legjobban. Csak hát egy petevezetőm már oda és ha ennek is annyi akkor az elég rosszul érintene.
2020. ápr. 16. 11:38
10/12 anonim válasza:
Nekem kb a 8-9. hétig voltak enyhe görcseim, szúró érzés a bordáim alatt, oldalamban. Sőt 7 hetesen el is kezdtem nagyon picit vérezni, és a tesztjeim is csak nagyon lassan erősödtek (3 hét után lettek olyan erősek mint a kontrolcsík), de végül minden rendben volt.
Én rettegtem az első vizsgálatomig, szörnyű volt addig. Utána azért sikerült megnyugodnom.
Próbálj megnyugodni, elterelni a gondolataidat. Ha nagyon erős, elviselhetetlen görcseid vannak és/vagy elkezdesz vérezni, akkor menj rögtön sürgősségire. Ha kisebb görcseid, szúró érzéseid vannak, az normális m, főleg a terhesség elején, akkor feküdj le és pihenj, nekem az segített valamennyire. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!