Van még esélyem arra, hogy ez baba lesz?
Szabályos, bár 30 napos ciklus mellett az esedékes menstruáció első napján egyértelmű pozitívat teszteltem, melyet 2-3 nap múlva megismételtem és akkor is egyertelmű pozitív volt az eredmény. Az első teszttől számított 5 nap múlva azonban elkezdtem enyhén barnázni. Tényleg nagyon enyhén, semmilyen betétre nem volt szükségem, csak a papíron látszott. Természetesen azonnal nőgyógyászati ügyeletre rohantunk, ahol az ultrahangon (egyáltalán nem meglepő módon) nem láttak semmit (dokihoz amúgy csak 7-8 hetesen terveztem menni), viszont kaptam utrot, napi 3x1-et. Elkezdtem szedni, jobb is lett tőle a helyzet, napokig semmi nem volt. Az ügyeleten azt tanácsolták, hogy 3-4 nap múlva keressem fel a nőgyógyászomat, amit meg is tettem, uh-n még mindig semmi nem látszott, a méhnyálkahártya továbbra is 14 mm volt. Holnap van a következő kontrollom, de most ismét visszatért a barnázás. A kontrollt már megvárom, az orvosi utasítás amúgy is az volt, hogy ügyeletre csak akkor érdemes és kell menni, ha erős, menstruációszerű vérzés lép fel, a minimális barnázással csak szedjem tovább az utrot és pihenjek. Továbbra is nagyon gyenge a barnázás, görcsök nélkül, de borzasztóan elkeserít így is. Már épp kezdtem volna reménykedni, hogy minden rendben lesz. Bárkinek van pozitív tapasztalata időközönként visszatérő barnázás mellett?
Utolsó menstruációtól számítva ma lennék 6+1, a korábbi ultrahangok nagyon koraiak voltak, így ott azzal nyugtattak, hogy a megvastagodott nyálkahártya jó jel, sokkal többet nem kell még látniuk.
Szia
Nekem is volt 6,9 es 18 hetesen szigoruan pihenni+utro.
Boldog babavárást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!