Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Van még esélyem arra, hogy ez...

Van még esélyem arra, hogy ez baba lesz?

Figyelt kérdés

Szabályos, bár 30 napos ciklus mellett az esedékes menstruáció első napján egyértelmű pozitívat teszteltem, melyet 2-3 nap múlva megismételtem és akkor is egyertelmű pozitív volt az eredmény. Az első teszttől számított 5 nap múlva azonban elkezdtem enyhén barnázni. Tényleg nagyon enyhén, semmilyen betétre nem volt szükségem, csak a papíron látszott. Természetesen azonnal nőgyógyászati ügyeletre rohantunk, ahol az ultrahangon (egyáltalán nem meglepő módon) nem láttak semmit (dokihoz amúgy csak 7-8 hetesen terveztem menni), viszont kaptam utrot, napi 3x1-et. Elkezdtem szedni, jobb is lett tőle a helyzet, napokig semmi nem volt. Az ügyeleten azt tanácsolták, hogy 3-4 nap múlva keressem fel a nőgyógyászomat, amit meg is tettem, uh-n még mindig semmi nem látszott, a méhnyálkahártya továbbra is 14 mm volt. Holnap van a következő kontrollom, de most ismét visszatért a barnázás. A kontrollt már megvárom, az orvosi utasítás amúgy is az volt, hogy ügyeletre csak akkor érdemes és kell menni, ha erős, menstruációszerű vérzés lép fel, a minimális barnázással csak szedjem tovább az utrot és pihenjek. Továbbra is nagyon gyenge a barnázás, görcsök nélkül, de borzasztóan elkeserít így is. Már épp kezdtem volna reménykedni, hogy minden rendben lesz. Bárkinek van pozitív tapasztalata időközönként visszatérő barnázás mellett?

Utolsó menstruációtól számítva ma lennék 6+1, a korábbi ultrahangok nagyon koraiak voltak, így ott azzal nyugtattak, hogy a megvastagodott nyálkahártya jó jel, sokkal többet nem kell még látniuk.

2020. ápr. 13. 12:32
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen...5 hetesen szoktak látni petezsákot.Holnap kiderul.Nem lehet tudni mi lesz.Nekem van rossz és jó tapasztalatom is.Ha holnap lesz szívhang esélyesebb a dolog de nem 100%-ék.Azért ne éld bele magad szerintem.
2020. ápr. 13. 14:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Beleélni nem merem magam, de legalább már volt egy reménysugár amikor a barnázás abbamaradt.
2020. ápr. 13. 15:06
 3/3 anonim ***** válasza:
76%

Szia

Nekem is volt 6,9 es 18 hetesen szigoruan pihenni+utro.

Boldog babavárást

2020. ápr. 13. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!