Ilyen korán pozitív teszt?
Lehetséges h hamar lettél terhes és h pozitív a teszt, de az nem hogy akkor ezekszerint 4.dpon lennél? Na az abszurd, teljesen biológiai lehetetlenség.. Akkor előbb volt tüszőrepedesed legalább 4-5 nappal, momt gondolod.
Nekem 9.dpon lett pozitív a teszt.
Szia! Sajnos a predin mostanaban mind van halvany csik... nekem is volt 5 db .... folyamatosan mondjak ittis hogy most nem a legmegbizhatobb teszt... regebben semmi sem volt rajta ha nem volt baba!
Viszont ettol fuggetlenul lehetsz terhes, de masik tesztet csinalj majd a menzi korul :) irj majd mi lett :)
Tudzorepeszto injekció nem kaptál ? Mert ha igen az a beadástol számítva 12 napig hcg tartalmaz !
Első clostybegit hónapom , nekem csütörtökön volt egy halvány tesztem és szépen erősödik holnap van a nem várt napja szintén utrogestan szedek március 8 óta .
Drukkolok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!