Meddig marad meg a tünet? És meddig marad pozitív a teszt?
Pozitívat teszteltem elmentem dokihoz héftőn nem látott semmit,aztán délután véreztem ami azóta is tart..
A doki azt mondta elkezdődött vmi és sajnos vége lett de várjuk meg még elmúlik a vérzés.
Csináltam tesztet ami még mindig pozitívat mutatott és reggelente hányingerem van,és a mellem is feszül..
Tavaly volt egy vetélésem 6hetesen,de az teljesen más volt..
Ez kémiai terhesség lehetett? (Én úgy gondolom).
De erosodott is a teszt verzes ota?
Lehet mehen kivuli
Erős pozitív volt a múltkori,és a mostani is azért aggaszt a dolog.
Semmi görcs nincs csak vérzés..
Nem érzem rosszul magam,csak hányinger és a mellem fáj..
Csinálok mindenképp tesztet még,és hétfőn megyek nőgyógyászhoz ismét..
Ettől félek énis..
Nekemm muszeres befejezes utan, azt mondtak, 2 het es negativank kell lennie...
Szerintem mennj vissza a dokihoz, en is aggondnek, esetleg keress olyan alappsos magandokit, akinek van UH a rendelojeben (ha pecsi vagy, ebben tudok segiteni)
A doki is megnézte hüvelyi uhval és nem látott semmit,13mmes nyálkahártyát és nagyobb méhet..
Azóta a vérzés hál istennek elmúlt,de a hányinger maradt és a mellemet mintha késsel szúrkálnák..
A teszten a t vonal kijött de vékonyabb a csík jóval mint a controll..
Mindenképp el fogok menni dokihoz..
Ha kemiai terhesseg lett volna, akkor nem szabadna meg mindig pozitivnak lennie...
Lehet a verzes ellenere megis megmaradt a baba?! Rendes verzes volt ennyisegre, darabos volt?
Ird majd meg mit mondott a dokid!
Nem volt darabos,semmi görcs,de rendes piros volt..mennyiségre 2napig több volt,aztán kevés az is inkább csak pisilés után a wc papíron látszott..
Aztán rózsaszínes-barnás és elmúlt.
Én is azt gondoltam,h kémiai terhesség esetén nem kéne látszania.
Tavaly nekem is volt egy terhesség alatt..akkor is véreztem hasonló volt most is
Hát 5hetes körül voltam dokinál és semmit nem látott,lehet kevesebb is persze...
Én azt furálom,h a tünetek megvannak még mindig.
Sajnos vetéltem már el és a tünetek elmúltak vérzés alatt még.
Most nem,és hát a teszt is érdekes.
Mindenesetre doki az biztos,hogy kiderüljön ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!